Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 19 decembrie 2016

video online emisiunea mpfm 6 din 19 decembrie 2016Constantina MPFM 3 a dat cartile pe fata! Ce a avut de spus castigatoarea sezonului 3 mireasa pentru fiul meu despre despartirea de Raymond? Mama Stefaniei a trecut pragul competitiei, dar ce se petrece in inima concurentei? Urmariti emisiunea mpfm sezon 6 din 19.12.2016, de la ora 11:15 si 14:00! Vizita surpriza la “Mireasa pentru fiul meu!” Constantina, castigatoarea sezonului trei, s-a intors in platoul emisiunii! Constantina a urmat cursurile de make-up ale IMA, conduse de Mirela Vescan. Fosta concurenta le-a dezvaluit actualelor concurente secretele machiajului de televiziune.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 19 decembrie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Fosta concurenta urmeaza in prezent cursurile scolii de televiziune IMA pentru postul de prezentator TV, deoarece isi doreste o cariera in televiziune.

Tensiunile dintre fete s-au facut simtite chiar si in casa baietilor! Cu fiecare declaratie, relatiile dintre fete s-au inrautatit!

In ajun de nominalizari, Ana-Maria a dat cartile competitionale pe fata! Ana-Maria: “Madalina si Maria stau pe langa celelalte fete pentru a se feri de nominalizari!” Intamplare unica la Mireasa pentru fiul meu. Andrei a fost surprins in timp ce doarmea in timpul emisiunii!

Rivalitatile dintre concurenti s-au evidentiat si mai mult de la ultima runda de nominalizari. Petru a sustinut ca Valentin il provoaca de cate ori are ocazia, dar nici Andrada nu a scapat de reprosurile acestuia. Petru: ”Andrada si Valentin incearca sa manipuleze publicul in favoarea lor!”

Laurentiu s-a aratat nemultumit de controversele in care iubita lui a fost implicata. Laurentiu: “Ana-Maria nu se poate abtina sa nu raspunda provocarilor si nu este ok!” Danut si-a exprimat dorinta de a parasi casa “Mireasa pentru fiul meu”. Danut: ”Imi doresc sa plec!” Cristina Spatar a trecut pragul competitiei! Cantareata a afirmat ca a avut un an deosebit de greu si spera ca anul 2017 sa fie opusul lui 2016. Cristina Spatar: ”Intotdeauna mi-am pus partenerul pe primul loc!”

Mihaela nu accepta ca Ali sa critice actiunile surorii sale, iar Cristina Spatar a tinut sa le ofere un sfat: “Vorba dulce, mult aduce!”

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *