Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 19 februarie 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 19 februarie 2016Cum este privita dedicatia lui Nicolae? Bunica Ioana rupe tacerea! Nemultumirile ei ies la iveala! Ce discutii au avut concurentii despre cei din sezoanele trecute? Aflati mai multe in emisiunea video online de azi, 19 februarie 2016. O persoana care pretinde ca ar cunoaste-o pe Cristina, a spus ca aceasta vrea sa plece din competitie pentru ca nu a reusit sa-l uite pe fostul iubit. Carmen din Lupeni: “Cristina si Liliana au venit in competitie doar pentru a se afirma!” Dezvaluiri socante din trecutul Oanei au iesit la iveala. Oana a fost acuzata ca isi insela fostul iubit si ca trimitea poze compromitatoare cu ea altor baieti.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 19 februarie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe MPFM blog. Oana: „De cate ori ma suna si ii spuneam ca sunt acasa nu ma credea, trebuia sa ii trimit poze. De fiecare data cand vorbeam cu un baiat spunea ca o sa ii trimita anumite poze cu mine. M-a amenintat de multe ori ca face publice pozele! M-a agresat si in Italia! Cand se intuneca nu mai ieseam afara! Mama si sora mea stiu aceste lucruri! Am fost si la politie si i-am facut plangere pentru vatamare!”

Oana: “Aceste poze le avea doar fostul meu iubit!”

Georgiana, sora Oanei: „Eram sigura ca fostul iubit al surorii mele va face publice aceste poze. Pentru ea viitorul conteaza de acum inainte, nu ceea ce a fost. Nu am luat legatura cu el si nici el cu mine.”

Dezvaluiri picante din trecutul amoros a lui Florin au iesit la iveala. Concurentul i-a povestit lui Ionut despre o relatie din trecut.

Florin nu crede in iubirile infiripate la Mireasa pentru fiul meu.

Marius si-a pus inima la picioarele Natasei.

Dupa Florin, si Nicu, a fost acuzat ca ii plac barbatii.

Bebe Mihaescu, sexolog: “Absenta modelului masculin din viata lui Nicu poate deruta alegerea orientarii sexuale!”

Nicu: “Printre prietenii mei se afla si persoane cu alte orientari sexuale, dar eu nu am astfel de inclinatii!”

Comportamentul tatalui lui Nicu s-a schimbat radical in urma unui grav accident! Nicu a fost bantuit de ganduri sinucigase din cauza dramelor ce i-au zguduit familia: “Am intrat in depresie! Am vrut sa ma sinucid, nu mai suportam!”

Bebe Mihaescu catre Nicu: “Aici ai gasit locul cel mai bun pentru a-ti defini orientarea!”

Emilia a fost acuzata de infidelitate. Concurenta a negat toate acuzatiile, care i-au fost aduse.

Momente din emisiune:

Dezvăluiri picante din trecutul amoros a lui Florin!

Emilia, acuzată de infidelitate!

sursa: youtube com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *