Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 19 Ianuarie 2016

Video online mireasa pentru fiul meu 19 ianuarie 2016Ieri, o parte a concurentilor sezonului 5 au plecat intr-o vacanta pentru 3, la munte. Ce surpriza i-a asteptat pe cei ramasi in casa? Descoperiti astazi, marti 19.01.2016 de la ora 11:15 si 14:00. Aseara, concurentii ramasi in casa au petrecut pe cinste. In lipsa celor 10 concurenti plecati la munte, in casa Mireasa pentru fiul meu s-a facut curatenie generala. Aurel, Ciprian si Constantin au facut curatenie in Casa Baietilor, asa cum nu a mai fost vreodata! Natasa a primit din partea celor dragi un cadou care a emotionant-o pana la lacrimi. Natasa, emotionata pana la lacrimi: ”Singurul meu punct sensibil este mami”

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 19 ianuarie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blog Mireasa Pentru Fiul Meu. Timp de o saptamana, Mihaela si Valentina s-au bucurat de privilegiile camerei speciale, dar aceste privilegii au nascut discutii aprinse intre concurenti.

Doamna Virginica a marturisit ca sufera de o forma rara de boala! O dor pleoapele si genunchii cand are pofta de ceva.

Mirela Boureanu Vaida a prezentat in emisiune un episod din viata ei, pentru a o face pe doamna Luiza sa inteleaga ca ar trebui sa-i ofere lui Tudor mai mult libertate. Mirela Vaida: ”La 19 ani m-am indragostit si am plecat din Iasi la Bucuresti. Cat am mai plans!”

Inca de la inceputul sezonului, concurentii au intampinat probleme, saptamana de saptamana, in ceea ce priveste administrarea bugetului de cumparaturi. Totusi, baietii s-au conformat acum si le-au predat fetelor o lectie de ordine si disciplina.

Chiar daca a trecut ceva timp de cand Emilia nu se mai afla in casa Mireasa pentru fiul meu, concurentii nu au uitat-o, iar unii dintre ei chiar se tem de intoarcerea acesteia.

Doamna Luiza, Valentina si Aurel au venit cu multe vesti dupa ce s-au intors de la cina magnifica!

Loredana a fost sfatuita sa se mute de langa Natasa, perceputa foarte rau in afara competitiei, iar Aurel si Valentina au fost sfatuiti chiar de Stefan si Ana-Maria (fosti concurenti) sa stea departe de Emilia, cand aceasta se va intoarce. Cu toate acestea, intrata prin Skype in emisiunea de astazi, Emilia a sustinut ca Stefan si Ana-Maria i-ar fi spus ca o sustin pe ea, in detrimentul Valentinei si al lui Aurel.

Tensiunile dintre Aurel si Valentina s-au amplificat. Aurel: “Daca relatia mea cu Valentina va continua ca si pana acum, voi pune STOP!”

Nu mai poate suporta Aurel atitudinea Valentinei sau cauta un pretext sa puna capat relatiei lor?

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *