Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 19 ianuarie 2017

emisiunea mpfm 6 din 19 ianuarie 2017Ciprian are o rugaminte pentru telespectatori! Concurentul doreste sa plece sambata acasa! Urmariti emisiunea mireasa pentru fiul meu sezon 6 din 19 ianuarie 2017, de la ora 11:15 si 14:00! Concurentii din casa ”Mireasa pentru fiul meu”, in special fetele, au primit de la un sustinator din Franta un cadou neobisnuit. Din joaca si provocat de ceilalti concurenti, Ciprian a incercat sa-i fure un sarut Madalinei. Simtind ca nu-si cunoaste suficient iubita, Radu s-a decis sa afle mai multe despre Andreea. Desi formeaza un cuplu cu el, concurenta inca mai poarta ceasul primit de la fostul iubit.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 19 ianuarie 2017 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Gandul la bunici au inundat obrajii Madalinei cu lacrimi dulci-amarui: ”Eu am fost apropiata mai mult de bunici!” Concurenta le-a transmis un mesaj emotionant celor mai dragi persoane din viata ei.

Relatia dintre Madalina si Andrei pare sa se fi oprit la stadiul de prietenie, dar oare asa sa fie? Madalina, despre posibila relatie cu Andrei: “Doar pe mine ma priveste ce se petrece intre mine is Andrei! Eu am facut tot ce a depins de mine! Daca este sa fie ceva bine, daca nu, nu!”

Alina si Laurentiu si-au dezvaluit cele mai bine pastrate secrete! Laurentiu a recunoscut ca si-a inselat o fosta iubita! Inca n-a format un cuplu cu Alina, dar Laurentiu se gandeste deja la nunta! Concurentul crede ca Alina este cea care ii va deveni mireasa! Andrei pune la indoiala intentiile matrimoniale ale lui Laurentiu. Andrei: “Laurentiu este pregatit pentru relatie, insa pe Alina nu o cunosc!”

Dupa ce Laurentiu a fost acuzat ca i-ar fi dat sperante false Stefaniei, concurenta a intervenit telefonic, rugandu-l atat pe el cat si pe ceilalti concurenti sa nu mai deschida acest subiect. Stefania a marturisit ca intre ea si Laurentiu nu a fost decat o relatie de prietenie, deoarece nici ea si nici el nu si-au dorit mai mult. Stefania a dorit sa-i transmita un mesaj interesant lui Cosmin, caruia i-a spus ca-l asteapta afara. Concurenta a spus ca nu stie daca va revenii in competitie, deoarece mama ei nu se simte prea bine in urma decesului bunicii.

Mama lui Laurentiu a intervenit telefonic si a vorbit despre situatia fiului ei si a Stefaniei! Doamna Angela, mama lui Laurentiu: “Fiul meu nu i-a dat Stefaniei sperante, si le-a facut singura!” Doamna Angela a spus ca o place foarte mult pe Alina si considera ca aceasta este mult mai potrivita pentru fiul ei decat era Ana-Maria. Dupa plecarea Anei-Maria, Madalin si Madalina se contreaza la fiecare pas, dar ce se ascunde in spatele tachinarilor? O place pe concurenta mai mult decat permite sa se intrevada?

In timp ce Madalin spune ca isi doreste sa-i apropie mai mult pe Andrei si Madalina, Andrei este de alta parere: “Madalin vrea sa-mi arate ca poate oricand sa mi-o ia pe Madalina!”

MPFM 19.01.2017, ora 11:15: Partea 1, Partea 2 si Partea 3

MPFM 19.01.2017, ora 14:00: Partea 1, Partea 2 si Partea 3

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Un comentariu la “Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 19 ianuarie 2017

 1. Meggie.

  Bine v-am gasit!
  Iubirea – o calitate a vieții divine
  „Căutați iubirea și credeți că vă va veni din exterior sub forma unei ființe care va fi exact cum o așteptați: plăcută, frumoasă, generoasă, răbdătoare…perfectă, ce mai! Voi sunteți cârcotași, egoiști, furioși, iar iubirea trebuie să vi se prezinte sub forma unui înger! Ei bine, nu, lucrurile nu stau așa. Iubirea ce o veți atrage nu va fi altceva decât o reflectare a voastră înșivă. Dacă nu sunteți deschiși lumii divine, puteți ține oricât în brațe un înger sau un arhanghel, nu veți simți nimic din splendoarea sa. Ceea ce vă spun nu are nimic extraordinar; de multe ori s-a putut observa că, în viața curentă, deși purtau o afecțiune familiei, anturajului lor, multe persoane trăiau într-o mare singurătate interioară; ele se simțeau izolate și se considerau chiar persecutate de întreaga lume! Din nefericire, nu este dat oricui să simtă și să aprecieze iubirea altora.
  Iubirea este o calitate a vieții divine. Veți găsi cu adevărat iubirea numai dacă veți face să curgă această viață în voi, o viață purificată, iluminată datorită lucrării voastre spirituale.”
  http://portalspiritual.com/category/maestri-si-invatatori-spirituali/omraam-mikhael-aivanhov/

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *