Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 19 iulie 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 19 iulie 2016Cei cinci castigatori de sambata au mers la „Extreme Park”, cum s-au distrat acolo? Ce sfaturi au mai sosit la ceas de seara? Daca ati ratat emisiunea de astazi, marti 19 iulie 2016, o puteti urmari video online, incepand cu ora 11:15 si 14:00. Pe langa produse, Denisa si Eduard s-au intors de la cumparaturi cu sfaturi competitionale! Denisa a fost sfatuita sa se intoarca impotriva Laviniei si a lui Eduard! Cate dintre recomandarile primite la cumparaturi au ajuns la urechile concurentilor?

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 19 iulie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Lavinia si Eduard au fost aprostrofata pentru ca nu au actionat precum restul “Brigazii”. Strategia perfecta de supravietuire este cautata cu infrigurare! Cum se pregatesc concurentii pentru batalia decisiva?

Orice vot este calculat cu grija. Se va reorganiza Brigada conform nevoilor competitionale?

Catalin: “Daca patru concurenti se pun de acord in privinta votului, cineva pleaca sigur!”

Teama de eliminare a facut ravagii in cuplul Emilia – Nicolae! Cei doi s-au temut de consecintele eliminării din competitie ale unuia dintre ei!

Nicolae si Emilia au fost la un pas de despartire cu doar cinci saptamani inainte de nunta!

Iesirea din casa nu a fost cu noroc pentru cuplul Emilia-Nicolae. Cei doi s-au intors certati. Atat mama, cat si tatal Emilie au intrat in direct pentru a-si linisti fiica si a-i da sfaturi cu privire la viitorul ei in competitie si in relatia cu Nicolae.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

4 comentarii la “Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 19 iulie 2016

 1. Teresa

  Wow..ce frumos!Cita dreptate avea Loredana cind spunea ca Emilievna este doar o pocnitoare..!Azi Milicusa poc-poc balsoi puta s-a spart,nu se marita inca odata cu roman…Dorintele familiei trebuie respectate!Papagushul makedon are ce merita..Bravo!Ma bucur nespus…Si cind te gindesti cu cita libidinosenie zilele trecute Nikalai vroia s-o pupe la veverita!!!Doamne apara si pazeste de asemenea scirbe umane ajunse la televiziuni…!

  Reply
 2. ana

  Buna seara tuturor.
  N-am vazut emis. de azi dar citesc ce scrie Teresa si ma pufneste rasul. Ah, ce ne este dat sa vedem in aceasta minunata si stralucita porcoasa emisiune.>>
  Daca tot am venit pana la voi va las un cantec si va pup pe toate desi n-o vad decat pe Teresa.
  https://www.youtube.com/watch?v=_91hNV6vuBY

  Reply
  1. Teresa

   Ma bucur ca rizi!La rece,cei din casa sunt de plins!Tineret mindria tarii!Canci educatie,jalnic comportament!Asa NUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!

   Reply
 3. maria-alexia

  Imi doresc din suflet ca Emilia sa fie ferma si sa nu se mai „impace „cu Nicolae(Alex) cel posesiv ,egoist si fara sentimente vis a vis de Emilia..
  Eu o vad pe Emilia autentica,fara strategii,neslefuita din pacate pentru ea,competitiva ,naiva in a crede ca ceea ce se intampla in mepefemeu poate fi realllllll,pacalita de „stragegiile”lui Alex alias Nicolae care nu o place DAR care s-a folosit de ea pentru a ajunge cat mai departe in „competitie” si de ce nu chiar pe podium.
  Emilia nu stie sa joace teatru ca Lavinia sau premiantii de acolo,are mult de lucrat la a stii sa mascheze „brutalitatea”caracterului ei DAR o prefer tuturor celor „slefuiti”pe podiumuri imaginare(Milamo de exempluuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!),celor”DIRECTI” DAR RAI si mai ales celor cocotati in corcodus artificial..

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *