Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 19 iulie 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 19 iulie 2016Cei cinci castigatori de sambata au mers la „Extreme Park”, cum s-au distrat acolo? Ce sfaturi au mai sosit la ceas de seara? Daca ati ratat emisiunea de astazi, marti 19 iulie 2016, o puteti urmari video online, incepand cu ora 11:15 si 14:00. Pe langa produse, Denisa si Eduard s-au intors de la cumparaturi cu sfaturi competitionale! Denisa a fost sfatuita sa se intoarca impotriva Laviniei si a lui Eduard! Cate dintre recomandarile primite la cumparaturi au ajuns la urechile concurentilor?

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 19 iulie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Lavinia si Eduard au fost aprostrofata pentru ca nu au actionat precum restul “Brigazii”. Strategia perfecta de supravietuire este cautata cu infrigurare! Cum se pregatesc concurentii pentru batalia decisiva?

Orice vot este calculat cu grija. Se va reorganiza Brigada conform nevoilor competitionale?

Catalin: “Daca patru concurenti se pun de acord in privinta votului, cineva pleaca sigur!”

Teama de eliminare a facut ravagii in cuplul Emilia – Nicolae! Cei doi s-au temut de consecintele eliminării din competitie ale unuia dintre ei!

Nicolae si Emilia au fost la un pas de despartire cu doar cinci saptamani inainte de nunta!

Iesirea din casa nu a fost cu noroc pentru cuplul Emilia-Nicolae. Cei doi s-au intors certati. Atat mama, cat si tatal Emilie au intrat in direct pentru a-si linisti fiica si a-i da sfaturi cu privire la viitorul ei in competitie si in relatia cu Nicolae.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *