Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 19 mai 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 19 mai 2016Ce planuri nuptiale au pus la cale doi amorezi? Amorezi inspirati de mirajul clopotelor de nunta! Ce surprize isi mai fac amorezii? Ce dorinte se ascund in inima Emiliei? Aflati daca urmariti emisiunea mpfm5 de astazi, joi 19 mai 2016, prima parte de la ora 11:15, iar cea de a doua incepand cu ora 14:00! Razboi intre cupluri! Emilia si Nicolae vs. Adriana si Valentin. Nicolae: “Nu imi inchipuiam ca Adriana o sa ajunga sa ma jigneasca! Mi-as dori sa discutam mai putin cu ei saptamana aceasta pentru ca daca printr-un miracol iubita mea va scapa de la eliminare se va spune ca datorita lor s-a intamplat acest lucru.”

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 19 mai 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. O sustinatoare vrea sa lase mostenire intreaga ei avere Natasei si lui Catalin! Emotiile au atins cote maxime in urma dezvaluirii generozitatii sustinatoarei!

Sfat pentru Natasa din partea sustinatoarei respective: “Nu mai lua apararea nimanui, pentru ca nimeni nu este interesat de tine!”

Este Natasa inconjurata de prietenii reale sau de amicitii de complezenta?

Constantin: “Natasa este sigura ca in finala nu poate sa ajunga, de aceea este prietena cu Adriana! Scrisoarea doamnei care le ofera mostenirea confirma multe alte materiale dintre ea si prietenele ei.”

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *