Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 2 august 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 2 august 2016Valentin isi trezeste iubita cum stie el mai bine. La ceas de seara, nabadaile indragostitilor s-au dezlantuit. Cum s-au mai tachinat Lavinia si Eduard? Urmariti video online de marti, 2.08.2016, incepand cu ora 11:15 si 14:00. Emilia de la “Mireasa pentru fiul meu” a revenit, luni, in platoul reality-show-ul matrimonial si a vorbit despre cum si-a petrecut primele ore departe de iubitul ei. Fosta concurenta i-a acordat lui Nicolae sfaturi pretioase!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 2 august 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Emilia si Nicolae s-au aflat mereu impreuna in ultimele ei clipe in competitie. Ceilalti concurenti nu au ramas indiferenti in fata eminentei plecari a Emiliei. Emilia a fost data afara din competitia matrimoniala “Mireasa pentru fiul meu”, sambata, in urma nominalizarilor. Tanara a revenit luni in platoul emisiunii si a vorbit despre cum au fost primele zile departe de iubitul ei, Nicolae. Dupa eliminarea ei din competitie, Emilia a dat cartile pe fata!

In urma eliminarii Emiliei, Catalin si-a regandit pozitia! A renegat Catalin alianta cu Lavinia si Eduard?

Catalin: “Vladut ma putea elimina, dar nu a facut-o, iar pentru asta ii sunt dator!”

Catalin si Vladut, concurenti ce pot decide componenta tabloului final?

Emisiunea “Mireasa pentru fiul meu” este plina de surprize! Concurentii s-au distrat de minune pe litoral. Excursia de la mare a fost un dezmat total.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *