Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 2 decembrie 2016

video online emisiunea mpfm 6 din 2 decembrie 2016 Mireasa Pentru Fiul Meu si-a schimbat fata! Ce s-a intamplat intre concurenti in ultimele doua zile? Urmariti video online emisiunea mpfm 6 din 2 decembrie 2016, de la ora 11:00 si 14:00! Georgiana a intrat in colimatorul fetelor. Mihaela: „Cand eu ma certam cu Edith, Georgiana vorbea cu Cristi!” Fetele nu cred in prietenia dintre Georgiana si Edith. Andrada: “In realitate, Georgiana si Edith nu se suporta!” Ana-Maria este de parere ca Georgiana v-a rupe prietenia cu Edith, daca se va desparti de Cristi. Ana-Maria: “Daca Georgiana se desparte de Cristi, prietenia ei cu Edith se destrama!” Adriana a spus ca ea nu se afla in nicio tabara, deoarece vorbeste cu toata lumea.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 2 decembrie 2016 ora 11:00 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Formele Anei i-au trezit lui Andrei dorinte greu de stapanit! Ana-Maria: „La prima vedere, Andrei pare foarte antipatic!” Iulia s-a “dezbracat” de secrete. Iulia: „Andrei mi-a propus sa intram in debara si sa intretinem relatii sexuale!” Iulia i-a dezvaluit Anei-Maria si Adrianei secretul ei despre propunerea lui Andrei. Iulia a sustinut faptul ca Andrei i-a propus, ca in schimbul relatiilor sexuale, iubirea lor va inflori din nou.

Andrei a recunoscut ceea ce a spus Iulia ca i-a propus. Mama Iuliei si-a sfatuit fiica sa stea departe de Andrei. Valentin a sustinut in continuare ca ar fi sustras de la Carla un pachet de tigari in momentul cand ii punea lavaliera. Concurentul s-a simtit deranjat de faptul ca Andrada a fost suparata pentru ca el a bagat mana sub tricoul Carlei. Cu toate acestea, Valentin a spus ca ar fi fost deranjat daca Andrada il lasa pe Cristi sa-i bage mana sub tricou.

Cristi este convins ca Andrada s-a abtinut foarte mult, iar daca nu ar fi fost in competitie cu siguranta reactia ei ar fi fost mult mai vulcanica. Carla, fosta iubita a lui Valentin, a negat afirmatiile concurentului legate de faptul ca el ar fi sustras de la ea un pachet de tigari.

Petru s-a revoltat, in urma unor afirmatii care nu i-au placut. Concurentul se considera criticat pe nedrept. Ce l-a facut pe Ali sa bata in retragere in conflictul cu Andrada si Valentin? Mihaela este de parere ca Edith il iubeste pe Ali, dar Ali pe Edith nu.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *