Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 2 februarie 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 2 februarie 2016 In asteptarea noilor concurenti, vetaranii s-au pregatit de lupta. Cum se pregatesc baietii fara cuplu pentru sosirea noilor concurente? Aflati astazi, de la ora 11:15 si 14:00. Cosmin a stat fata in fata cu o decizie ce-i poate schimba total viata! Dupa trei luni de relatie, concurentul a spus ca vrea sa o ceara in casatorie pe iubita lui, Oana. Sora lui l-a sfatuit pe acesta sa nu ia o decizie pripita daca nu este convins de sentimentele lui pentru Oana, insa Cosmin a spus ca este hotarat sa faca acest pas.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 02 februarie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe MPFM blog. Razboiul copiilor a atras interventia mamelor! Tensiunile dintre Tudor si Ciprian au atins cote maxime. Doamna Virginica s-a aratat intristata de conflictul dintre fiul ei si Tudor!

Ciprian a incercat sa se apere spunand ca ceilalti concurenti il provoaca. Adriana si Valentin au fost acuzati de Ciprian ca se victimizeaza.

Adriana: “Ciprian nu are capacitatea de a intelege ce se intampla in jurul sau!”, “Ciprian ma va provoca in continuare deoarece a inteles ca astfel va fi sustinut!”

Astazi a avut loc un eveniment extrem de emotionant la ”Mireasa pentru fiul meu”. Cosmin a cerut-o in casatorie pe Oana, iar ea a acceptat din prima.

Desi au cautat o multime de solutii la problemele lor, tensiunile ce umbresc iubirea dintre Valentina si Aurel s-au amplificat. Aurel a ajuns la capatul rabdarii. Concurentul nu mai suporta reprosurile Valentinei.

Valentina: “Nu-mi place ca Aurel nu-si recunoaste faptele!”, “Lui Aurel ii este foarte usor sa scape de mine!”

Aurel: “Nu accept sa fiu insultat de nimeni, nici macar de iubita mea, Valentina!”

Dupa doua zile, Adriana a anuntat ca renunta la greva foamei. Concurenta si-a explicat gestul si le-a transmis un mesaj parintilor ei. Adriana: ”Parintii mei sa nu se mai ingrijoreze!”

In urma sanctiunii primite, Mihaela a fost obligata sa faca ordine in Casa Baietilor.

Inregistrari din pauzele de publicitate si momente video din emisiune:

Cosmin se pregăteşte să îşi ceară iubita de soţie!

Războiul copiilor atrage intervenţia mamelor!

Cerere în căsătorie, în direct! Cosmin către Oana: „Vrei să fii soţia mea?”

Aurel, la capătul răbdării. Nu mai suportă reproșurile venite din partea iubitei!

Adriana renunță la greva foamei: ”Părinții mei să nu se mai îngrijoreze”

Mihaela face curățenie în Casa Băieților îmbrăcată foarte sexy! Iubitul n-a scăpat-o din ochi

sursa: youtube com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *