Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 2 februarie 2017

emisiunea mpfm 6 din 2 februarie 2017Decizii critice pentru viata concurentilor! Cum si-a trezit Mihaela iubitul? Urmariti emisiunea mpfm sezon 6 din 2 februarie 2017, de la ora 11:15 si 14:00! Sora lui Andrei, Adelina, a venit in vizita in casa „Mireasa pentru fiul meu”. De ziua ei, Adelina a revenit in competitie pentru a fi alaturi de fratele ei. Alina, matusa Alinei, impreuna cu sotul ei, au venit in platoul emisiunii pentru a o sustine pe concurenta.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 02 februarie 2017 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Pe masura ce relatiile dintre Alina si Laurentiu devin tot mai reci, un nou personaj apare in peisaj! Alina i-a dat o palma lui Madalin. Alina: „Momentan nu simt nimic pentru Laurentiu!” Laurentiu: „Alina este o persoana dificila, trece prea repede de la o stare la alta!”

Bunica materna a Jessicai a decis sa rupa tacerea: ”Eu niciodata nu am luat banii pe alocatiei ai nepoatei mele! Singurul care a fost aproape de Carla a fost tatal lui Valentin! A sustinut-o! Mama lui a fost un pic mai rece!Valentin a mers la doua capete!”

Prin declaratii cutremuratoare, fratele Carlei a dezvaluit detalii incredibile din trecutul lui Valentin.

Valentin avea un dosar de droguri de mare risc! Fratele Carlei: ”Cauta sa atace, sa instige! Daca o sa faca rost de bani o sa ii faca viata Carlei un calvar. Face orice pentru bani, si-a batut proprii parinti! Se droga aici in curte!”

Valentin s-a aflat in fata unei decizii care-i poate schimba viitorul. Valentin a refuzat sa-si caute fiica: ”Si de ce sa o caut eu?!”

In timp ce Geo trebaluia de zor, sageti necrutatoare zburau in directia lui, insa concurentul stie ce vrea si nu se lasa batut. Edith a vorbit despre relatia ei cu Geo: ”Lucrurile se intampla mai repede decat ne asteptam!”

Bantuit, se pare, de fantomele trecutului, Madalin are o nazuinta arzatoare, insa visul lui s-a lovit de opozitia lui Cosmin.

MPFM 02.02.2017, ora 11:15: Partea 1, Partea 2 si Partea 3

MPFM 02.02.2017, ora 14:00: Partea 1, Partea 2 si Partea 3

Momente din emisiune:

Surpriză uriaşă la „Mireasă pentru fiul meu”! Andrei, în lacrimi

Şoc! Alina i-a dat o palmă lui Mădălin!

Valentin are avea un dosar de droguri de mare risc! Fratele Carlei: ”Se droga aici în curte”

Bunica maternă a Jessicăi rupe tăcerea: ”Valentin a mers la două capete!”

Valentin a refuzat să-și caute fiica: ”Și de ce să o caut eu?!”

Edith, despre relația ei cu Geo: ”Lucrurile se întâmplă mai repede decât ne așteptam”

Mădălin și Cosmin s-au duelat pentru Ana-Maria, dar au ajuns la jigniri.

sursa: youtube.com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *