Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 2 martie 2016

Video online emisiunea mpfm 5 din 2 martie 2016Ce secrete ascunde trecutul amoros al Laviniei? Ce stie Nicu despre Florin? Ce i-a povestit cel din urma la hotel? Descoperiti in emisiunea video online de astazi, miercuri 2.03.2016, de la ora 11:15 si 14:00! In prima zi de primavara, baietii si-au pus la bataie creativitatea. Au confecționat, manual, martisoare pentru fetele din competitie. In parg de primavara, viitoarele mirese au inceput pregatirile de nunta, asa ca, au pornit la drum in cautarea rochiei perfecte la Targul de Mirese de la Romexpo.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 2 martie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe MPFM blog. Marius s-a saturat, nu o mai vrea pe Natasa! Desi parea ca vor pasi brat la brat pe calea iubirii, fiorul dragostei pare sa fi disparut intre Marius si Natasa.

O noua disputa intre Loredana si Emilia! Proaspat reintoarsa in competitie, Emilia se simte pusa la zid de fetele din casa! Loredana catre Emilia: “Suferi de dramatism si te comporti ca la 12 ani!”

Vechi rivalitati au provocat dispute noi intre concurenti! Emilia a fost implicata in numeroase controverse inca de la revenirea in competitie! Emilia: “Loredana ma denigrează cu fiecare ocazie!”

Tensiuni intre Emilia si Nicolae din cauza controverselor! Iritat de disputele aprige in care iubita lui a fost implicata cu Loredana, Nicolae a luat atitudine!

Camerele au surprins atingeri si priviri complice intre Liliana si Florin! Masca prieteniei dintre cei doi ar putea asunde o idila! Liliana a spus: “Intre mine si Florin nu va fi niciodata nimic!”

Florin a sustinut ca nu poate avea cu o relatie cu Alexandra! Florin catre Alexandra: “Nu pot avea cu o relatie cu tine pentru ca nu vreau sa suferi!”

Momente video din emisiune:

De 1 Martie, băieții le-au oferit fetelor mărțișoare confecționate chiar de ei

Fetele și-au căutat, deja, rochiile perfecte de mireasă!

Marius s-a săturat. Nu o mai vrea pe Natașa!

Emilia acuză: „Loredana mă denigrează cu fiecare ocazie!”

Loredana, către Emilia: „Suferi de dramatism şi te comporţi ca la 12 ani!”

Liliana: „Între mine şi Florin nu va fi niciodată nimic!”

Florin, către Alexandra: „Nu pot avea cu o relaţie cu tine pentru că nu vreau să suferi!”

sursa: youtube com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *