Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 2 noiembrie 2016

video online emisiunea mpfm 6 din 2 noiembrie 2016Amintirile o chinuiesc pe Andreea? Cui face ochi dulci Cristi? Urmariti video online emisiunea mireasa pentru fiul meu sezon 6 de astazi, 2 noiembrie 2016, prima parte de la ora 11:15 si partea a doua incepand cu ora 14:00! Prin intermediul unui e-mail, Andrada a fost acuzata ca a intrat in competitie pentru marele premiu, nu pentru a-si gasi perechea. A trecut Andrada pragul competitiei cu o strategie bine pusa la punct? Andrada a negat acuzatiile care i se aduc: “Dupa ce s-a dat teaserul pe post, m-au contactat cateva persoane si mi-au dat cateva sfaturi!” Cristi: “Cu siguranta ca sustinatorii Andradei nu doreau ca eu sa fiu aici!”

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 2 noiembrie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Danut si Cristi au recunoscut ca o plac pe Georgiana, totusi, ultima decizie apartine concurentei. Pe cine va alege ea? Danut ar fi vrut sa o cunoasca mai bine pe Georgiana, insa drumul intortochiat a fost in cele din urma abandonat. Cristi o place pe Ana-Maria, insa nici Georgiana nu-i este indiferenta, dar ceea ce a afirmat concurentul uimeste pe toata lumea. Cristi: ”Andreea a pus ochii pe antrenorul de fitness!”

Fostii iubiti si-au declarat razboi! Iulia sustine ca Ciprian a incearcat sa o provoace. Cei doi nu se mai inteleg deloc! Jocuri nevinovate s-au transformat in razboaie cumplite. Interventia lui Andrei in favoarea Lorenei a pus gaz pe focul discordiei. Ana-Maria a fost implicata in multe controverse cu urmari neplacute.

Andrei, despre Maria si Ana-Maria: ”Aveti in cap numai avioane! Cat urasc figurile!” Lorena: “Ana-Maria m-a jignit grav, mi-a adus injurii!” Actiunile din trecut ale lui Cristi l-au adus pe concurent in pragul unor dispute de zile mari. Ali si Valentin nu-l menajeaza deloc pe Cristi! Valentin s-a aratat foarte deranjat de reintrarea lui Cristi in competitie.

Andrada, Valentin si Cristi si-au declarat razboi! Cristi a sustinut faptul ca Andrada si Valentin il ataca fara motiv!

Cristi si Danut vs Valentin: Mirele Saptamanii se confrunta cu noul val! Cristi considera ca Valentin are un scop, descalificarea altor concurenti. Cristi: ”Valentin vrea sa ne provoace ca sa sarim la el si sa fim descalificati”

La ceas matinal, Mihai i-a dezvaluit lui Ali framantarile inimii sale. Aflati fata in fata, Mihaela si Mihai au dat cartile pe fata. Relatia dintre Mihai si Mihaela, in impas: ”Mai ai sa spui ca sunt violent si ca dau in tine!”

Petru a fost surprins intr-o ipostaza nemaiintalnita la ”Mireasa pentru fiul meu”, intr-o emisune live. Schimbare de roluri! Ana-Maria a avut parte de o surpriza mare la revenirea din publicitate. A fost nevoita sa-i tina locul Paulei Chirila!

Momente din emisiune:

Dănuț și Cristi o plac pe Georgiana. Pe cine va alege ea?

Ali şi Valentin nu-l menajează deloc pe Cristi!

Relația dintre Mihai și Mihaela, în impas: ”Mai ai să spui că sunt violent și că dau în tine!”

Cristi: ”Valentin vrea să ne provoace ca să sărim la el și să fim descalificați”

Petru, surprins într-o ipostază nemaiîntâlnită la ”Mireasă pentru fiul meu”

sursa: youtube com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *