Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 2 septembrie 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 2 septembrie 2016Dezbaterile continua si astazi. Sambata incepe un nou sezon, editia cu numarul 6 a celui mai iubit really show matrimonial. Nicoleta si-a cautat norocul in dragoste, insa cupidon a ocolit-o! Foistii concurenti din sezoanele trecute au dat cartile competitionale pe fata! Urmariti emisiunea MPFM 5 de astazi, 2 septembrie 2016, de la ora 10:00 si 14:00. Loredana şi Ionut de la “Mireasa pentru fiul meu”- sezonul 5 au starnit multe controverse, in timpul competitiei. Ipostazele in care au fost surprinsi, de nenumarate ori, au starnit reactii nu tocmai placute din partea publicului. Acum, Ionut si Loredana se pregatesc sa devina parinti.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 2 septembrie 2016 ora 10:00 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Nicoleta si-a cautat norocul in dragoste la “Mireasa pentru fiul meu”, insa cupidon a ocolit-o. In prezent, fosta concurenta MPFM5 este indragostita. Nicoleta: “L-am gasit pe cel pe care il cautam!”

Doamna psiholog Ioana Tanase le-a oferit concurentilor sfaturi necesare pentru viata lor de cuplu. Lavinia: ”In viitorul apropiat ne-am dori un copil!”

Cuplurile care si-au unit destinele prin intermediul emisiunii ”Mireasa pentru fiul meu” au avut parte de momente pline de emotii inainte de nunta. Valentin:“Mi-am vazut viitorul privind in ochii Adrianei!” Pe cand Valetin dadea ultimele lupte competitionale, actiunile lui au fost intens discutate de fostii concurenti, Sorin si Andrei MPFM3.

Sorin: “Adriana, tu ai terminat facultatea pe “spatele” profesorului tau! Ai nevoie de un barbat adevarat langa tine, nu de Valentin!”

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *