Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 20 aprilie 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 20 aprilie 2016Psihologia inversa a intrat in actiune! Adevar sau provocare cu pedepse incitante? Urmariti emisiunea de astazi, miercuri 20 aprilie 2016, incepand cu ora 11:15 si 14:00. Acuzand probleme de sanatate, Alexandra a refuzat sa participe la curatenie! Sub semnul slabiciunii lunare a femeilor, Alexandra nu a mai vrut sa-si ajute colegele de competitie la curatenie.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 20 aprilie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Florin sustine ca de la reintoarcerea in competitie toti concurentii sunt impotriva lui si a Alexandrei! Florin: “Fiecare concurent isi doreste sa castige, eu si Alexandra suntem singuri impotriva tuturor!”

Liliana: “De cand s-a intors, atitudinea Alexandrei s-a schimbat radical!”

Lavinia: “Daca noi vom decide, vom alege ca omul Florin si omul Alexandra sa ramana in casa, nu mastile lor!”

Eduard: “Aceasta emisiune continua cu sau fara oricare dintre noi!”

Emilia: “Lavinia se apropie de concurentii alaturi de care ii este bine!”

Tensiunile dintre Emilia si Loredana s-au amplificat! Pana si iubitii lor s-au implicat in razboi!

Nicolae despre Liliana: “Nu inteleg cum ii spui unui om ca nu il suporti, iar apoi vii la oala lui!”

Loredana, catre Nicolae: “Daca vrei sa-ti tii iubita in lesa, fa-o mai eficient! Nu Emilia incearca sa ma implice in controverse!”

Lavinia isi doreste ca o data pe luna sa se renunte la regula 25, deoarece nu mai poate de dragul lui Eduard. Lavinia: “Nu mai pot de dragul lui Eduard! Vreau sa se renunte o data pe luna la regula 25!”

Orice actiune a lui Florin este privita cu suspiciune de rivalii sai! Incearca Florin sa execute un dans al declaratiilor, menit sa-i hipnotizeze pe ceilalti concurenti?

Adriana: “Florin incearca sa ne induca ideea ca avem de castigat doar daca ajunge el in Marea Finala!”

Florin: “Dupa ce voi pleca eu, prietenii de acum vor ajunge la scandal! Eu, de unul singur, am mai multi sustinatori decat Adriana si Valentin impreuna!”

Din afara competitiei, Florin si Marius au dat cartile pe fata! A exprimat Marius ideile pe care Florin le are, dar nu are curajul sa le afirme?

Florin despre Loredana: “Cateodata vorbeste prea mult!”

Florin despre fostul iubit al Lilianei: “Este cel mai barbat! Este o mare diferenta intre fostul iubit al Lilianei si pretentiile pe care ea le are!”

Marius despre Emilia: “Are o strungareata de zici ca-i Dunarea la Portile de Fier!”

In timp ce se aflau in afara competitiei, Florin si Marius n-au iertat-o nici pe Natasa! Florin despre Natasa: “Am inteles ca astazi a cazut gardul cu ea!”

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *