Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 20 decembrie 2016

emisiunea mireasa pentru fiul meu sezon 6 din 20.12.2016Danut se gandeste serios la planurile sale de viitor! Ce ganduri il macina? Urmariti emisiunea mireasa pentru fiul meu sezon 6 din 20 decembrie 2016, prima parte de la ora 11:15, respectiv partea a doua de la 14:00! Claudia Pavel a fost invitata la “Mireasa pentru fiul meu”! Cantareata a venit insotita de fiul ei, Noah! Sesiunea de planificare a fetelor s-a lasat cu scantei periculoase! Cat de puternica este dragostea dintre Edith ai Ali? Concurentul a dat cartile pe fata in relatia cu iubita lui!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 20 decembrie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Pentru cateva ore, Andrada si Valentin au evadat din competitie! Dis-de-dimineata, Andrada si-a luat iubitul de mana si impreuna s-au bucurat din plin de premiul castigat.

La ceas de alcatuit de lista, bomba rivalitatii dintre baieti a explodat. Dupa un timp, situatia s-a calmat, dar linistea a fost doar aparenta. In casa baietilor au rasunat cuvinte greu de reprodus. Grupul Bravissimo a cantat la Mireasa pentru fiul meu colindul ”Omul de zapada” si colindul ”Santa Claus is coming to town”.

Cu cateva minute inainte de live, Iulia nu a fost de gasit. Dupa alte cateva minute, misterul a fost deslusit, concurenta a fugit din competitie! Prietenia dintre Andreea si Radu a fost pusa la incercare de un joc! La prima vedere, cei doi concurenti sunt prieteni buni, insa face el ce face si reuseste sa-si supere amica.

La ceas de seara, amorezii s-au infierbantat. Georgiana si Cristi nu si-au mai putut stapani pasiunea! Nu au mai rezistat si s-au pipait peste tot! Georgiana catre Cristi: ”Ti-a crescut!”

Momente din emisiune:

Claudia Pavel a trecut pragul competiţiei însoţită de fiul ei, Noah!

Sesiune de reproşuri în casa fetelor!

Cât de puternică este dragostea dintre Edtih şi Ali?

Pentru câteva ore, Andrada și Valentin au evadat din competiție! Iată ce au făcut aceștia

În casa băieților au răsunat cuvinte greu de reprodus. Află aici de unde a pornit totul

sursa: youtube com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *