Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 20 februarie 2017

emisiunea mpfm 6 din 20 februarie 2017Evenimentele de la finala saptamanii trecute si-au pus amprenta asupra competitiei! Lorena a dat glas nemultumirilor sale! Urmariti video online emisiunea mpfm sezon 6 din 20 februarie 2017, de la ora 11:15 si 14:00! Fetele din casa “Mireasa pentru fiul meu” au avut parte de o noua seara cu dans. Tinerele au dansat pe rupte, insa cea care a avut un comportament neasteptat a fost Alina. Ramasi fara tigari, baietii din casa “Mireasa pentru fiul meu” au recurs la metode incredibile: au fumat frunze uscate.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 20 februarie 2017 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Scandal in noapte in casa “Mireasa pentru fiul meu”. Concurentii si-au aruncat vorbe grele. Laurentiu catre Petru: “Te razbuni pe semenii tai pentru viata grea pe care ai dus-o! Nu te compari cu mine, esti un calic!”

Cuprins de furie, Radu a fugit in casa fetelor! La finala saptamanii, tentative de manipulare au fost reclamate. Rivalitatea a atins punctul de fierbere! Petru: ”Goana dupa bani i-a facut pe multi dintre concurenti sa se intoarca impotriva mea!”

In urma conflictului cu Petru si in ciuda rugamintilor fierbinti ale mamei, Madalin a ramas mult timp la decizia de a parasi competitia. Mădălin: ”Nu mai vreau ca Petru sa se lege de mama!”

Cu 13 zile inainte de nunta surpriza, tensiunile dintre rivali au atins cote explozive! Petru sustine ca Madalin si Constantina au incercat sa-l bruscheze.

Tensiunile dintre Petru si Madalin au atins cote explozive. Cei doi au fost la un pas de incaierare!

Petru: “Eu sunt taur , iar Geo e bou in aceasta competitie!”

Madalin catre Radu: ”Ai fi fost in stare sa ma lovesti, dar ai scuipat o fata!”

Ali si Georgiana sustin ca s-au despartit, insa atingerile interzise dintre ei spun o alta poveste.

La finala saptamanii trecute, Ali a dezvaluit culisele despartirii de Georgiana, iar afirmatiile acestuia au starnit dezbateri aprinse intre concurenti. Ali: ”Lui Madalin nu i-ar conveni sa faca cuplu cu Georgiana”

Asaltat de critici din toate directiile, Petru a decis sa raspunda pe masura, iar mesajele primite in miez de noapte alimenteaza nemultumirile acestuia. Radu: ”Aici dusmanul mananca impreuna cu tine si iti sta alaturi”

MPFM 20.02.2017, ora 11:15: Partea 1, Partea 2 si Partea 3

MPFM 20.02.2017, ora 14:00: Partea 1, Partea 2 si Partea 3

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

2 comentarii la “Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 20 februarie 2017

  1. Meggie.

    Si uite cum un ou, ii da o lectie de morala unei gaini sau ma rog unui taur cum singur s-a intitulat Petru( am vazut de la ei). Inteleg ca in timp aduni multa furie, frustrare dar nimeni nu-ti da dreptul sa fii parsiv si sa ataci ” semenii” din jurul tau. Cui i-a dat Petru masina si bani( daca le-a dat); le-a dat persoanelor apropiate. Aici nu poate fi vorba de om bun neaparat, nici de rau. Pur si simplu a dat niste bani familiei lui. Si Laurentiu a trait fara tata, nu se compara situatia dar Laurentiu a decis sa faca ceva cu viata lui. A urmat o scoala, ba chiar si-a aprofundat cunostintele urmand o forma superioara de invatamant. In timp ce Laurentiu a urmat o facultate, Petru s-a vandut pentru bani. In acest caz nu poti sa vii si sa arati cu degetul un tanar doar pentru ca n-a trecut prin greutatile tale. Petru n-a facut absolut nimic notabil si trist este ca are 34 de ani.

    Reply
  2. Meggie.

    De data aceasta cine iasa pe usa din spate este chiar Staff-ul in frunte cu producatoarea. Asa ca de final ca sa-i tinem minte.. Si ca sa nu iasa singuri ii pot lua pe Radu si Petru, nu de alta dar persoanele asemanatoare sunt bine sa fie grupate, cel mult isi fac singuri rau, ei intre ei.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *