Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 20 Ianuarie 2016

Video online emisiunea mpfm 5 din 20 ianuarie 2016Amintiri preţioase şi cu grijă păstrate sunt pe cale să răscolească sufletele concurenţilor. Dezvăluiri emoţionante, dar şi intrigi nebănuite, vă aşteaptă astăzi, 20.01.2015, in emisiunea de dimineata de la 11:15 si cea de dupa-amiaza de la 14:00. Valentina a aflat de o presupusa aventura a lui Aurel cu o fosta concurenta. Spinii geloziei au lovit adanc in inima Valentinei. Constantin i-a oferit Mihaelei niste bijuterii unice, create manual cu ajutorul lui Ciprian. Ieri, concurentii au luat pentru prima oara contact cu opiniile telespectatorilor. Unora dintre concurentii ”Mireasa pentru fiul meu” nu li se pare normal ca o parte dintre cei implicati in concurs sa-si prezinte la televizor problemele de familie. Credeti ca sunt concurenti care se folosesc de dramele trecutului pentru a urca in clasament?

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 20 ianuarie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blog Mireasa Pentru Fiul Meu. Desi ea si Constantin formeaza un cuplu de mai bine de o luna, Mihaela nu reuseste sa uite iubirile trecutului si le-a povestit fetelor intamplari despre fostii ei iubiti.

Chiar daca au mers la munte pentru clipe de relaxare, cei 10 concurenti nu i-au uitat pe cei ramasi acasa, Mihaela nefiind deloc menajata. Ea a fost barfita de concurentii aflati la munte. Adriana despre Mihaela: ”Are un aer superior si arogant!”

Mihaela: „Adriana a spus despre mine ca am mancat un morcov nespalat, dar ea dupa ce se duce la toaleta nu se spala!”

Desi ii despart multi kilometri, povestea de iubire dintre Emilia si Nicolae continua! Cu toate acestea, in absenta Emiliei, Nicolae a plecat la munte alaturi de Cristina, dar gandul lui a fost tot la iubita lui.

Problema curateniei a amplificat tensiunile dintre concurenti. Conflictul dintre Valentin si Ciprian a revenit iar in atentie.

Intr-o discutie avuta la munte cu Cosmin, Tudor a criticat dur influenta pe care doamna Luiza o exercita asupra lui! Doamna Luiza: “Tudor a fost incitat impotriva mea!”

Tensiunile dintre Adriana si doamna Virginica s-au amplificat. Adriana: “Doamna Virginica si Ciprian mi-au pus multe in carca inca de la inceputul competitiei!”

Un vas spalat de doamna Virginica dar care apartinea Adrianei a aprins flacara discordiei.

Adriana: “Doamna Virginica spune multe pe materiale, iar in direct cauta sa-si indulceasca afirmatiile!”

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *