Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 20 iulie 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 20 iulie 2016Trei ceasuri rele au lovit in a doua zi a saptamanii. O sanctiune a fost data. Mihaela si Constantin si-au facut planuri de vacanta! Pana la nunta, putin mai este dar Eduard si Lavinia au intrat deja in rolul de sot si sotie. Urmariti video online emisiunea mireasa pentru fiul meu din 20.07.2016, de la ora 11:15 si 14:00. Cei cinci castigatori de sambata au dat piept cu natura! Concurentii de la Miresa pentru fiul meu s-au distrat la Extreme Park Cernica. Catalin: “Dati-i Cezarului ce-i al lui!”

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 20 iulie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Lavinia: “Da, Catalin, esti cel mai bun!” Incidente petrecute tarziu in noapte au arins spiritele in casa baietilor! Vladut si Catalin s-au contrat: cine nu i-a lasat pe baieti sa doarma?

Denisa, Emilia si Valentin au fost sanctionati pentru incalcarea regulamentului. Ei au trecut la testul gospodariei.

Prin telefon, tatal Emiliei i-a acordat ieri fiicei sale sfaturile necesare pentru a continua competitia!Interventia tatalui ei a emotionat-o profund pe Emilia.

Emilia, despre tatal ei: ” Uneori plange dupa mine! Nu am vorbit cu tatal meu cat am fost casatorita cu fostul sot! Tata m-a calmat mereu, era suficient sa-mi spuna o singura vorba! M-a durut ruptura dintre parintii mei, dar ii iubesc pe amandoi in egala masura!”

Sexologul Bebe Mihaescu a fost invitatul emisiunii de astazi. El a dezvaluit tainele unei relatii perfecte.

Incinsi de soarele arzator al verii, Lavinia si Eduard s-au dezlantuit!

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *