Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 20 iunie 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 20 iunie 2016La ce surpriza a recurs Loredana pentru iubitul ei Ionut la scurt timp dupa ce acesta a intrat in cursa de eliminare? Ce efecte au avut mesajele din partea sustinatorilor? Urmariti video online emisiunea mpfm 5 din 20 iunie 2016, de la ora 11:15 si 14:00. CRBL a venit in Casa “Mireasa pentru fiul meu” cu o provocare inedita: “Kendama” – un joc ce necesita indemanare! Liliana si Denisa l-au eliminat definitv pe Nicolae din cursa pentru masina!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 20 iunie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Convietuirea in competitie devine pe zi ce trece tot mai dificila! Dupa noua luni de competitie, mizeria din casa este inca problema majora a convietuirii! Eduard: “Ciudat, in casa au ramas doar doua furculite?!”

Probleme în Paradis! Mihaela si Constantin au dificultati in relatie.

Ionut a intrat in cursa de eliminare. In urma nominalizarii Ionut a incearcat sa o linisteasca pe Loredana! Ionut catre Loredana: “De ce plangi? ca n-am murit! Uite cat par ti-a cazut de la stres!”

Judecata lui Catalin despre mesajele primite de la sustinatorii lui. Catalin: “Nu exista obiectivitate in lumea asta!”

Catalin a fost avertizat ca a uitat prea repede de “scuipatul” lui Eduard.

Catalin: “Liliana imi forta mana dar nu a reusit!”

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *