Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 21 aprilie 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 21 aprilie 2016Florin incoltit de ceilalti! Razboi pe viata si pe moarte. Fetele au dat lupte grele pentru atentia camerelor de filmat! Urmariti video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi, joi 21 aprilie 2016, de la ora 11:15 si 14:00! Marius a fost criticat dur de concurenti pentru ca a insultat-o pe Liliana! Afirmatiile facute de Florin si de Marius in afara competitiei au starnit o furtuna de reprosuri. Loredana: “Desi Ionut i-a fost prieten, Marius l-a criticat dur dupa ce a plecat din casa!”

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 21 aprilie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Ionut: “Marius a dat dovada de lasitate!”

Concurentii considera ca Florin si-a schimbat radical atitudinea de la revenirea in casa!

In noapte a avut loc un atac in casa baietilor! Dovada de iubire nocturna a lui Constantin nu a fost pe placul baietilor!

Mihaela nu a fost multumita de actiunile lui Constantin, iubitul ei! Mihaela catre Constantin: “Imi doresc sa fac parte din tabloul final!”

Amorezii au fost surprinsi in ipostaze incendiare! A reusit Constantin sa descopere tainele gradinii secrete a Mihaelei?

Loredana si Ionut au fost si ei surprinsi in timp ce-si ofereau atingeri pasionale unul altuia.

Conflictul dintre Florin si Natasa a continuat.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *