Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 21 decembrie 2016

emisiunea mpfm 6 din 21 decembrie 2016Concurnetii spun lucrurilor pe nume! Simtindu-si prietena suparata, Radu a intervenit! Ce invitati surpriza au trecut pragul casei? Urmariti emisiunea mpfm 6 din 21 decembrie 2016, de la ora 11:15 si 14:00! Amna a trecut pragul de la “Mireasa pentru fiul meu!” Concurenta de la “Te cunosc de undeva” a venit sa descurce itele dragostei alaturi de concurenti! Valentin a dat cartile pe fata! Concurentul a fost supus unui sir de intrebari referitor la relatia lui cu Andrada! Cat de bine isi cunoaste Andrada iubitul?

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 21 decembrie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Concurentele le-au facut o farsa iubitilor care trageau cu urechea! Fetele au incercat sa-i faca gelosi pe baietii care ascultau ce se intampla in platou!

Dupa toate incalcarile de regulament de pana acum, Iulia a fost descalificata, urmand sa suporte consecintele contractuale. Baietii au jucat proba imunitatii, de unde au iesit invingatori Valentin si Radu. Acestia l-au eliminat pe Danut din cursa spre rasfat. Eliminarea lui Danut a starnit un adevarat val de acuzatii! Danut: „Radu s-a lasat influentat de Valentin! Andrada si Valentin par un cuplu solid, insa iubirea lor nu va rezista afara!”

In ajun de sarbatori, tensiunile dintre concurenti ating apogeul! Aflati fata-n fata, Andrada, Valentin si Petru au spus lucrurilor pe nume! Georgiana si Cristi s-au aflat intr-un punct periculos al relatiei lor! Abia au implinit o luna de iubire, insa scantei periculoase au sarit intre Georgiana si Cristi!

Momente din emisiune:

Solista Amna a trecut pragul la „Mireasă pentru fiul meu!”

Cât de puternică este dragostea dintre Andrada şi Valentin?

Concurentele le-au făcut o farsă iubiţilor care trăgeau cu urechea!

Eliminarea lui Dănuţ din cursa pentru răsfăţ a stârnit un adevărat viespar de acuzaţii!

Aflaţi faţă-n faţă, Andrada, Valentin şi Petru au spus lucrurilor pe nume!

Se despart? Vorbe grele aruncate!

sursa: youtube com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *