Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 21 Ianuarie 2016

Video online emisiunea mpfm 5 din 21 ianuarie 2016Cum au reactionat Luiza, Tudor si Lavinia dupa ce au primit un cadou din partea fostei concurente, Crina? Descoperiti in emisiunea de azi, 21.01.2016, de la ora 11:15 si 14:00. Dragostea pare sa fie in floare intre cei doi, dar cand nu o hranesc cu soapte de iubire, tensiunile dintre Oana si Cosmin se amplifica. Oana catre Cosmin: “Te-ai schimbat fata de mine!” Constantin si Mihaela sunt mai indragostiti ca niciodata. Concurentul profita de orice prilej pentru a-i demonstra Mihaelei cat de mult o iubeste, asa cum s-a intamplat si in emisiunea de astazi, cand Constantin a cerut-o din nou in casatorie pe Mihaela, care a acceptat fara sa ezite.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 21 ianuarie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blog Mireasa Pentru Fiul Meu. Mihaela a marturisit ca se vede casatorita cu Constantin si avand copii foarte repede.

Alina, sora Mihaelei, a avut o intervenție telefonica in timpul emisiunii, prin care a dorit sa o incuraje pe concurenta. Alina, sora Mihaelei: ”Tu esti fecioara familiei!”

Mihaela: “Am crescut cu rusine si respect acasa.”

Evenimentele din camera speciala i-au invrajbit pe concurenti! Trei dintre concurente au fost criticate pentru actiunile lor!

Tudor s-a hotarat cu cine sa o inlocuiasca pe Crina in excursia din Dubai: “Vreau sa o iau pe Cristina cu mine in Dubai!”

Adriana este urmarita fara incetare de fantomele trecutului! Fostul iubit pare sa o tulbure in continuare!

Valentina pare vesnic nemultumita de Aurel pentru ca acesta nu ii ofera suficiente dovezi de iubire!

In timpul excursiei la munte, Lavinia si Eduard nu au ratat ocazia de a-si declara iubirea intr-un mod inedit!

Tot in timpul excursiei de la munte, toti concurentii prezenti s-au intalnit cu sustinatorii lor, la fel si Adriana si Valentin, care au primit sfaturi cu ce sa faca in continuare.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *