Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 21 iulie 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 21 iulie 2016Catalin a patruns pe meleaguri culinare alaturi de Lavinia si Mihaela. Din partea carei concurente a primit ajutor in bucatarie? Urmariti video online emisiunea MPFM 5 de astazi, joi 21 iulie 2016, de la ora 11:15 si 14:00. In urma incalcarii regulamentului Denisa, Emilia si Valentin au trecut la smotru! Zelul celor trei pedepsiti la curatenie s-a soldat cu pagube colaterale! Concurentii se tem ca Emilia i-a bagat intr-un necaz greu de digerat! Concurenta a fost acuzata ca ar fi stropit intentionat o camera de filmat.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 21 iulie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Emilia: “Facusem curatenie in gradina de iarna si am primit mesaj ca nu am sters praful si nu am spalat podeaua. Nu am stropit camera video intentionat. Eu nu am venit de la piata. Nu sunt facuta pentru teatrul asta care se joaca aici.”

Emilia a facut o criza de nervi si a parasit platoul emisiunii “Mireasa pentru fiul meu”, dupa ce s-a simtit jignita si discriminata de moderatoarea Paula Chirila.

Emilia nu a vrut ca Nicolae sa afle dedesubturile legaturii ei cu Denisa, dar cu toate acestea iubitul ei a aflat ce s-a intamplat intre ea si prietena ei, Denisa. De ce a incercat Emilia sa ascunda de Nicolae colaborarea ei cu Denisa?

Denisa a reinnoit seria de acuzatii aduse Laviniei cu privire la incalcarea regulii 25! Concurenta este convinsa de faptul ca Lavinia si Eduard ar fi facut sex in repetate randuri in competitie si s-a aratat indignata de faptul ca nu s-au luat niciodata masuri in privinta incalcarii regulamentului de catre acestia.

Nu doar Denisa sustine ca Eduard si Lavinia au incalcat regula 25, ci si alti concurenti, care au sustinut ca ar fi vazut anumite chestii. Denisa a declansat un baraj de acuzatii impotriva Laviniei. Denisa a spus ca isi doreste sa plece sambata din competitie, deoarece nu mai suporta nedreptatile care se fac.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *