Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 21 iunie 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 21 iunie 2016Tachinarile nu au lipsit intre indragostiti! Cum s-au mai tachinat Adriana si Valentin MPFM5? Ce surpriza a ales sa ii faca Emilia iubitului ei? Urmariti video online emisiunea mpfm 5 de astazi, 21.06.2016, de la ora 11:15 si 14:00. Concurentii i-au oferit in dar Mirelei Boureanu Vaida mai multe cadouri pentru bebelusul ce urmeaza sa se nasca! Concurentii nu reusesc sa rezolve problemele legate de cumparaturi.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 21 iunie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. 6 concurenti au fost premiati sa vada meciul Romania-Albania in afara casei Mireasa pentru fiul meu.

Paula Chirila, noua prezentatoare a emisiunii Mireasa pentru fiul meu, si-a serbat ziua de nastere prin munca. Concurentii i-au cantat clasicul “La multi ani!”.

Catalin si Eduard au ingropat securea razboiului? Dupa aprige conflicte in trecut, Catalin i-a spus prietenos lui Eduard cum vede el relatia lui cu Lavinia.

Eduard si Nicolae sunt cu gandul la Marea Finala a competitiei!

Nicolae: “Bunul simt a devenit un defect!”

Catalin: “Concurentii din primul sezon aveau mai mult bun simt! Am ramas uimit cata nesimtire este in sezonul asta!”

In ultima perioada, Liliana si Emilia au avut numeoase dispute! De curand, tensiunile dintre ele s-au intetit. Nicolae despre Liliana: “Ea ne acuza de barfa cand si ea face acelasi lucru! Nu este prima data cand Liliana da dovada de ipocrizie!”

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *