Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 21 noiembrie 2016

video online emisiunea mpfm 6 din 21 noiembrie 2016Evenimente greu de anticipat au animat ultima finala saptamanala din vechea casa. Cum s-a schimbat fata competitiei la finalul saptamanii trecute? Care sunt nazuintele lui Andrei in prag de mutare? Urmariti video online emisiunea mireasa pentru fiul meu sezon 6 din 21.11.2016, de la ora 11:15 si 14:00! Ana-Maria si Andrei au petrecut o zi de pedeapsa impreuna! Andrei si-a etalat insusirile artistice! Concurentul a cantat LIVE o piesa rap compusa chiar de el! Scantei intre fete! Dupa mutarea in locatia provizorie, antipatia dintre Ana-Maria si Adriana a iesit la suprafata! Adriana: “Ana-Maria m-a jignit. Ea nu-i respecta pe cei din jur.”

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 21 noiembrie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Ana-Maria nu are o parere prea buna despre Adriana. Ana-Maria, despre Adriana: “Cand am auzit cati ani are Adriana, ma asteptam sa ne dea un sfat ca este cea mai mare dintre noi, dar ea are nicio treaba, nu zice nimic!A venit in competitie doar pentru a se vedea la televizor!”

Intre Petru si Bebe a avut loc o mica disputa. Petru: „Rog oamenii care ma sustina sa nu ma mai voteze! Eu am decis impreuna cu Maria ca e mai bine sa ne cunoastem afara! Valentin ii ia la misto numai pe cei mai slabi de ingeri!”

Bebe: „Ori de cate ori eu imi dau cu parerea, Petru parca ia foc!” In conflictul dintre Petru si Bebe a intervenit si Valentin cu anumite remarci acide la adresa lui Petru. Petru: “Valentin ii ia la misto numai pe cei mai slabi de ingeri!” Petru este de parere ca Valentin se teme de Cristi, Ali si Mihai, de aceea nu se ia niciodata de ei.

Momente din emisiune:

Ana-Maria şi Andrei au petrecut o zi de pedeapsă împreună!

Andrei, in the mix! Concurentul de la „Mireasă pentru fiul meu” a cântat LIVE o piesă rap!

Adriana: „Ana-Maria m-a jignit. Ea nu-i respectă pe cei din jur”

Ana-Maria, despre Adriana: „A venit în competiţie doar pentru a se vedea la televizor!”

Continuă divergenţele dintre Petru şi Valentin! Ultimul este acuzat că îşi permite să facă mişto numai de cei mai slabi de înger!

sursa: youtube com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

8 comentarii la “Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 21 noiembrie 2016

 1. ana

  Buna ziua tuturor,
  Am reusit sa vad ceva din partea a doua.
  Ma enerveaza Corcodelul care face pe glumetul ( haha ii mai arde de glume ) pe seful casei si pe miresul cel mai important din toate sezoanele. >>
  Ma dezamageste emisiunea din ce in ce mai mult. Nu sunteti nici voi prezente si ma lasati sa va duc dorul dar va intelg, asa ceva…….face rau la starea sufleteasca, pe care o vrem cat mai buna.>>
  Va pup si va trimit cafeluta fierbinte,
  http://a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/1964/8010/original.jpg
  Pescuitorii de perle – Aria lui Nadir https://www.youtube.com/watch?v=OotlFiPPtHM
  Dor – Ion Untaru.

  Când lacrimile
  dau pe dinafară
  toamna,
  dorul meu
  se mută în cocori

  Reply
 2. florica eugenia

  MARITE telespectator, votati , votati, votati domniile voastre ca staful stie pe cine scoate castigator. MINT POPORUL CU TELEVIZORUL.

  Reply
 3. Irina

  Din ce in ce mai neinteresanta aceasta emisiune….. Vrem sa ii auzim si pe ceilalti concurenti (ne-am saturat de Andrada si Valentin).

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *