Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 22 decembrie 2016

emisiunea mpfm 6 din 22 decembrie 2016Eliminarea lui Danut din cursa spre rasfat a starnit noi reactii! Urmariti emisiunea mireasa pentru fiul meu sezon 6 din 22 decembrie 2016, prima parte de la ora 11:15 si partea a doua de la 14:00! Un catelus este cel mai nou membru al echipei “Mireasa pentru fiul meu!” Pufosenia are nevoie de un nume, asa ca telespectatorii sunt invitaţi sa-i aleaga un numele care i se potriveste! Invitatul special de la “Mireasă pentru fiul meu!” a fost fostul component al Scolii Vedetelor, Calin Geambasu! Sangele de artist fierbe in venele lui David, fiul lui Calin Geambasu! Pustiul l-a reinviat pe Michael Jackson la “Mireasa pentru fiul meu”

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 22 decembrie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Tainele lui Radu au iesit la iveala! Andreea a aflat cele mai mari secrete ale prietenului ei! Laurentiu a dat cartile dragostei pe fata! In ce locuri nebunesti i-ar placea sa faca sex!

Mos Craciun a venit mai devreme pentru Paula Chirila! Petru a facut o cerere la Comisia de Decizie pentru a beneficia, in schimbul a 20.000 lei din suplimentul Marelui Premiu, cateva ore de telefonul primit cadou de la sustinatori. In urma cererii facute, Comisia de Decizie a hotarat sa ii accepte cererea, dar ceilalti concurenti nu au fost in totalitate de acord.

In prag de sarbatori, baietii s-au contrat fix atunci cand trebuiau sa lucreze impreuna. Gesturi aparent necugetate au starnit reactii periculoase! “Imi voi cere eliminarea pentru treaba asta!” Discutiile codificate din casa ”Mireasa pentru fiul meu” au incep sa iasa la iveala!

O floare a iubirii inmugurita de multa vreme a incepe sa-si deschida petalele. Petru si Maria sunt mai apropiati ca niciodata. “Ceea ce se intampla intre noi doi este ceva frumos!”

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *