Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 22 Ianuarie 2016

Video online emisiunea mpfm 5 din 22 ianuarie 2016 Telespectatorii au ajuns subiect de discutie intre concurentii MPFM 5. Cum s-a pregatit Eduard pentru a patra aniversare a relatiei cu Lavinia? Descoperiti astazi, incepand cu ora 11:15 si 14:00. Incantata de noul ei look, frumoasa prezentatoare Mirela Boureanu Vaida a exclamat: ”Ce frumoasa sunt, nici nu ma mai pot concentra la emisiune!” Doamna Luiza si doamna Virginica au avut parte de rasfat la un salon de infrumusetare! Mirela Boureanu Vaida a ramas surprinsa cand le-a vazut! Doamna Luiza si-a vopsit parul verde, ca Delia, iar doamna Virginica si-a facut cateva suvite blonde!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 22 ianuarie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blog Mireasa Pentru Fiul Meu. La munte, Florentina si Tudor au avut ocazia de a reinnoda legatura amoroasa ce in trecut i-a unit pentru scurta vreme, dar cina romantica de care au avut parte s-a transformat intr-o confruntare. Florentina: ”Orice sentiment de iubire a disparut definitiv!”

In urma cu aproximativ cinci luni, Valentina si Aurel isi exprimau dorintele la intrarea in casa “Mireasa pentru fiul meu”, insa in prezent acestea s-au schimbat.

In timpul excursiei la munte, Lavinia i-a aplicat lui Tudor o corectie usturatoare!

Valentin se foloseste de orice prilej pentru a-si exprima iubirea pentru Adriana! Concurenta nu pare insa impresionata de eforturile depuse de iubitul ei!

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *