Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 22 iunie 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 22 iunie 2016Dezvaluiri si secrete ies la iveala la ceas de seara! Piscina a descretit fruntile concurentilor. Ce lectii de a dat Liliana? Cum s-au distrat concurentii la petrecerea in pijamale? Aflati astazi, 22.06.2016, de la ora 11:15 si 14:00. Razboiul curateniei continua! Reprosuri vin din toate partile, dar vinovatul nu se arata! Emilia: “Liliana face totul demonstrativ!” Catalin: “De trei zile, Tatiana a lasat un castron in gradina!”

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 22 iunie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Curatenia le da batai de cap concurentelor! Mihaela nu mai suporta indolenta celorlalte fete!

Denisa a fost tinta criticilor celor din casa pentru ca lasa dezordine in urma ei! Lavinia: “Denisa isi schimba starea de la o ora la alta!” Catalin a decis sa se mute in camera cu Eduard!

Denisa le-a declarat razboi lui Nicolae si Emiliei! Nicolae sufera ca a parasit cursa pentru masina!

In ultima perioada, Nicolae si Emilia au avut numeroase dispute cu Liliana! Nicolae: “Nu este prima data cand Liliana da dovada de ipocrizie!”

In urma intrarii lui Ionut in cursa spre eliminare, Loredana a reactionat! Intre cei doi iubiti au aparut mici tensiuni.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *