Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 22 noiembrie 2016

video online emisiunea mpfm 6 din 22 noiembrie 2016Primul paragraf dintr-un nou capitol a fost scris! Andrei si-a etalat calitatile artistice! Tensiuni necunoscute au iesit la lumina! Urmariti emisiunea mireasa pentru fiul meu sezon 6 din 22.11.2016, de la ora 11:15 si 14:00! Concurentii s-au aratat nemultumiti de conditiile intampinate in locatia provizorie. Danut: “Se face abuz! Mancam o masa la pranz si una seara! Ne ducem la toaleta pe rand!” Dupa ce Adriana a acuzat o stare generala proasta, o alta concurenta a intampinat probleme medicale! Iulia a avut dureri puternice de cap! O ambulanta a venit pentru cele doua concurente. Mama Iuliei: “Fiica mea a mai avut otita. A luat medicamente si i-a trecut, dar acum nu stiu ce are!”

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 22 noiembrie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Cuplul Andrada si Valentin a celebrat doua luni de iubire! In prima parte a zilei Valentin a fost plecat pentru a-i da semnatura Carlei pentru iesirea din tara cu fata. Impartirea tinutelor pentru Gala de sambata s-a lasat cu scantei intre fete! Georgiana: “Trebuia sa asteptam pana cand Ana-Maria se trezeste pentru a ne alege rochii?!”

Consecintele duelului dintre Valentin si mama Carlei! Ciocnirile dintre cei doi au aprins flacara discordiei!

Valentin si-a marturisit greselile trecutului! Concurentul a fost condamnat la 4 ani si 8 luni de inchisoare cu suspendare pentru condus sub influenta alcoolului si producerea unui accident. Andrada i-a reprosat lui Valentin ca, prin declaratiile sale, pune gaz pe focul controverselor. Desi are deja o condamnare cu suspendare, Valentin si-a facut singur dreptate fara sa tina seama de consecinte! Valentin: “Asa am facut la fiecare loc de munca! Cand nu mi s-au dat banii, am luat ceva si am plecat!”

Cursa spre rasfat a aprins pasiuni nebanuite in randul concurentilor!

Ali si Edith si-au facut planuri de viitor impreuna.

Ali a facut o declaratie socanta! Concurentul a spus ca dupa ce se termina competitia vrea sa plece in afara, unde este dispus sa faca aproape orice! Ali: “As face orice pentru a castiga bani, chiar si videochat!”

Ali si Petru au fost surprinsi vorbind fara lavaliera. Ce secrete ascund cei doi? Motivul pentru care Ali nu a vrut sa-i dezvaluie lui Edith ceea ce a vorbit cu Petru, pe ascuns: “Nu trebuie sa afle pentru ca e posibil sa-si faca anumite pareri, sa-si creeze o parere total gresita!”

Relatia dintre Ana-Maria si Andrei a luat o intorsatura periculoasa! Cei doi au fost surprinsi in ipostaze greu de digerat! Ana-Maria si Andrei s-au scuipat de fata cu ceilalati concurenti.

Andrei a dezaprobat prietenia dintre Iulia si Ana-Maria. Confruntari explozive intre baieti! Razboiul a cuprins din nou casa concurentilor! Danut si Ciprian si-au declarat razboi de la o semnatura pe un dulap! Ciprian despre Danut: “A zis ca imi da doua capace si sa-mi cer scuze de la el, ca altfel ne vedem afara!” Petru despre conflictul dintre Ciprian si Danut: “Nu-l vad sa sara la bataie, Danut nu este genul violent!’” Georgiana despre Ciprian: “De unde isi permite el sa comenteze? Si-a cam luat tupeu!”

Momente din emisiune:

O altă concurentă de la „Mireasă pentru fiul meu” are probleme medicale! Iulia acuză o migrenă

Andrada şi Valentin celebrează două luni de iubire!

Scântei între fete la împărţirea ţinutelor pentru gală!

Ciocnirile dintre Valentin şi mama Carlei au aprins flacăra discordiei!

Deşi are deja o condamnare cu suspendare, Valentin îşi face singur dreptate fără să ţină seama de consecinţe!

-urmeaza
sursa: youtube com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *