Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 23 decembrie 2016

emisiunea mpfm 6 din 23.12.2016In prag de sarbatori, colindatorii au intrat in casa MPFM! Baietii au facut revolutie! Urmariti emisiunea mpfm 6 din 23 decembrie 2016, de la ora 11:00 si 14:00! Dupa mai multe incercari, Petru si Maria formeaza un cuplu! ”Trebuie sa incerci ca sa vezi daca va merge sau nu”, a afirmat concurentul. In ajun de Craciun, parintii lui Edith au sosit in platoul de la ”Mireasa pentru fiul meu”! Ansamblul ”Salba Prahovei” a venit in platoul ”Mireasa pentru fiul meu” si a dansat pe ritmuri de muzica populara. In pragul sarbatorilor de iarna, Andreea si Radu au avut parte de o surpriza din partea celor dragi.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 23 decembrie 2016 ora 11:00 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Cina romantica pe care Laurentiu si-o dorea alaturi de Ana-Maria s-a transformat intr-un duel al orgoliilor. Laurentiu catre Ana-Maria: ”Iti cam bati joc de mine. Vei ramane surprinsa!” Mama lui Laurentiu a venit cu sfaturi pentru fiul ei si iubita acestuia: ”Trebuie sa-si vorbeasca frumos!”

Narcisa Suciu a cantat la Mireasa pentru fiul meu ”Colindul cerbului”. Florin Vasilica si Grupul ”Teleormanul” a cantat la Mireasa pentru fiul meu melodia ”Hai, hai cu trasioara”. O cerere facuta de Petru catre Comisia de Decizie a starnit rumoare in randul concurentilor de la ”Mireasa pentru fiul meu”. Petru a fost considerat de catre ceilalti concurenti ca fiind egoist.

In prag de Craciun, Mihai a avut parte de o surpriza emotionanta din partea celor dragi. Madalina a primit in dar vizita mamei si a fratelui sau. Pe obrajii concurentei si-au facut aparitia lacrimile. De putin timp, Petru si Maria formeaza un cuplu, iar familiile lor sunt incantate de aceasta veste.

Cursa pentru rasfat a luat sfarsit. Castigatorul a fost Ali. Concurentul a castigat 1000 euro cu care poate sa-si cumpere ce vrea dupa site-ul lajumate.ro si de Sarbatori dreptul de a petrece in sanul familiei alaturi de Edith.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *