Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 23 mai 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 23 mai 2016Nicolae si Emilia vor petrece o vacanta de vis pe taramul celor o mie si una de nopti! Acuzatii grave si afirmatii dure s-au facut la finala saptamanii trecute, dar ce dispute au avut loc dupa incheierea emisiunii? Descoperiti astazi, 23 mai 2016, in emisiunea video online de la ora 11:15 si 14:00. Emilia si Nicolae se afla in drum spre Dubai. Lavinia si Eduard au implinit de curand 8 luni de relatie. Recent concurentii de la ”Mireasa pentru fiul meu” au fost atentionati ca la al treilea mesaj de avertizare la aceeasi greseala vor fi sanctionati. In urma avertizarii primite, Denisa si Constantin au fost pedepsiti. Denisa a mers la cumparaturi in locul lui Constantin.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 23 mai 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Controversele ce au facut ravagii in ultima vreme i-au facut pe unii concurenti sa-si recalculeze pozitia. Au avut loc dezbateri intense intre Liliana si Mihaela! Liliana: ”Mihaelei i-ar placea o prietena care sa o asculte intru totul si sa-i laude toate faptele”

Mihaela: “Liliana a mintit foarte mult!”

Natasa si Catalin nu se pot intelege sub nicio forma. ”Face icter daca nu vorbeste doua zile!”, a afirmat Natasa despre Catalin.

Vrajba dintre Denisa si Catalin a renascut mai furtunoasa ca niciodata! Cei doi si-au declarat din nou razboi, desi impacarea lor a fost udata din belsug cu lacrimi!

Denisa: “Daca as avea un barbat precum Catalin, i-as da cu facaletul in cap pana i l-as face creierul snitel!”

Catalin catre Denisa: “E tara plina de d-astea ca tine, care viseaza sa nu faca nimic si sa le ia un bogatan!”

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *