Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 23 martie 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 23 martie 2016Putin dupa ora patru, Nicolae si Emilia purtau o discutie despre mesajele critice venite la adresa lor ieri. Urmariti emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu video de astazi, miercuri 23.03.2016, incepand cu ora 11:15 si 14:00! Dans si multa voie buna pe ritmurile unei cunoscute melodii populare. Dis-de-dimineata, dulci acorduri melodioase concurentii de la ”Mireasa pentru fiul meu” au dat startul unei petreceri ad-hoc! Armonia a fost alungata de vrajmasie. Desi prezinta imaginea unui cuplu unit, Adriana si Valentin s-au certat la cutite. Nici lacrimile nu au putut vindeca ranile provocate de cuvintele grele.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 23 martie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe MPFM blog. Ranit de controversele in care este implicat, Valentin a varsat lacrimi amare in bratele iubitei: “Eu n-am pe nimeni aici, iar tu vii si imi dai cu lopata in cap!”

Aniversarea de 6 luni a Laviniei si a lui Eduard era sa fie stricata de o disparitie misterioasa.

Catalin: “Tudor a avut reactii suspecte atunci cand Edi a reclamat dispartia sticlei!”

Doamna Luiza: “Catalin il implica pe Tudor in controverse fara ca el sa fie vinovat!”

Concurentii au lasat deoparte rivalitatile si au chefuit cum se cuvine la petrecerea de 200 de zile de competitie!

Asezat in fotoliul argintiu, Marius a intrat in pielea Mirelei Boureanu Vaida, moderatoarea de la Mireasa pentru fiul meu! Marius si l-ar dori pe Serghei Mizil pe post de moderator al emisiunii matrimoniale Mireasa pentru Fiul Meu.

Amuzata de gluma facuta de Marius, intr-o discutie cu concurentii, Mirela a spus: “Eu daca as putea sa va votez, v-as vota, dar nu pot! Nici nu terminati cu mine sezonul. Eu plec si vine altcineva”

Dupa ce mai multi concurenti au intrebat cine va prezenta emisiunea in locul ei, Marius a intervenit: “Vine domnul Serghei Mizil sa prezinte emisiunea?”

Apropierile dintre Alexandra si Florin au prefatat o iubire ce nu s-a mai concretizat. Insa, cei doi au ramas in continuare extrem de apropiati. Florin, catre Alexandra: “Ma enerveaza gesturile tale de copii mici!”

Florin sustine ca o critica pe Alexandra cu bunatate si nu ar glumi niciodata pe seama ei!

Razboiul declaratiilor dntre Marius si Natasa a continuat! Concurenta a facut publice unele detalii despre Marius, care ar fi trebuit sa ramana secrete.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *