Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 23 noiembrie 2016

video online emisiunea mpfm 6 din 22 noiembrie 2016Cum au celebrat doua luni de iubire Andrada si Valentin? Cum isi indulcesc fetele buzele? Ce cadouri au sosit in a doua zi de tranzitie? Urmariti emisiunea mpfm sezon 6 din 23.11.2016, prima parte de la ora 11:15 si partea a doua de la 14:00! Paula Chirila are postul in pericol? Anei-Maria ii place scaunul de moderatoare la “Mireasa pentru fiul meu!” Triunghiul dragostei a facut ravagii. Cum arata portretul partenerei ideale in viziunea lui Andrei? Andrei: “Daca as putea, le-as combina”. Concurentul a facut o comparatie intre Iulia si Ana-Maria, de unde cea din urma a iesit invingatoare, cu cele mai multe calitati. Gestul lui a impresionat pe toata lumea! Concurentul a mers in fata Anei-Maria si i-a oferit o floare si aprecieri!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 23 noiembrie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Scantei alimentare au aprins flacara discordiei in casa “Mireasa pentru fiul meu”! Discutiile au pornit de la neintelegerile dintre concurentii noi si cei vechi.

Pumnul lui Petru din perete a impartit casa in doua! Concurentul a fost aspru criticat pentru gesturile sale! Ce “dedesubturi” se ascund in spatele gaurii din perete?

Petru a fost judecat de concurentii din casa pentru peretele spart. Unii concurenti isi doresc ca Petru sa fie pedepsit. Mihai: “Petru trebuie pedepsit” Ce pedeapsa i se va da concurentului? Actiunile lui Petru i-au facut pe concurenti sa ia atitudine! Andrada a fost cea mai vehementa la adresa lui: “Tie iti plac baietii. Dupa competitie vei pleca in Italia si vei face anumite treburi cu baietii.”

Andrada: “Petru ii critica pe ceilalti concurenti, dar nu accepta reprosurile lor!” Petru: “Andrada este capabila sa formeze un cuplu cu Valentin pentru bani!” Cristi: “Nu stiu daca relatia Andradei cu Valentin va rezista! Este un copil la mijloc, iar ea este foarte geloasa!”

Atacurile celor din casa la adresa lui si a Andradei l-au facut pe Valentin sa rabufneasca! Amintirile copilariei tulburatoare au inundat obrajii Andradei cu lacrimi amare. Valentin: “Toti cei care aveti ceva impotriva mea, feriti-va!”

Momente din emisiune:

Andrei, gest incredibil la adresa Anei-Maria: „Ai tot respectul meu!”

Cum arată portretul partenerei ideale în viziunea lui Andrei?

Scântei alimentare au aprins flacăra discordiei în casa.

-urmeaza
sursa: youtube com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *