Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 24 august 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 24 august 2016Cum isi hraneste Eduard viitoarea consoarta? In miez de noapte, Adriana a celebrat-o pe cea care i-a dat viata! Urmariti video online emisiunea mpfm 5 din 24 august 2016, de la ora 10:00 si 14:00. Mihaela a prezentat horoscopul zilei de 24 august 2016. Mihaela si Constantin au avut parte de o surpriza din partea staff-ului “Mireasa pentru Fiul Meu”: cei doi concurenti si-au intalnit mini sosiile si au stat impreuna cu Rebeca si Mihai o dimineata intreaga! Nu mica le-a fost mirarea cand au vazut nu numai ca se aseamana din punct de vedere fizic, dar au si aceleasi gusturi culinare si prefera aceleasi activitati.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 24 august 2016 ora 10:00 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Data trecuta, Mihaela a fost absenta de la iesirea care avea ca scop alegerea verighetelor, insa cei doi au primit o noua sansa. Mihaela si Constantin si-au ales verighetele ce le vor uni destinele pentru tot restul vietii! Alegerea nu a fost deloc usoara, dar, intr-un final, cei doi amorezi au ajuns la un consens. Vezu in reluare ce mesaj au decis sa graveze in interiorul verighetelor!

In miez de noapte, Adriana a celebrat-o pe cea care i-a dat viata! Concurenta nu a putut sa isi stapaneasca lacrimile in emisiune si si-a exprimat regretele pe care le are vis-a-vis de deciziile pe care le-a luat in trecut. Adriana a declarat cu ochii in lacrimi: “Plang pentru ca stiu ca din cauza mea, parintii mei au avut unul dintre cei mai grei ani din viata. Regret ca au suferit, trebuia sa le fi ascult sfaturile la momentul potrivit.”

Adriana: “Mi-am complicat singura viata!” Pasii dansului mirilor le-au pus probleme serioase Laviniei si lui Eduard! Chiar daca a fost calcat de pantoful Laviniei pe piciorul descaltat, Eduard si-a vazut de dans!

La capitolul coordonare, Adriana si Valentin nu stau prea bine. Dansul mirilor a tulburat linistea din cuplu. Repetitiile pentru vals s-au transformat intr-un calvar pentru cei doi, iar pentru Adriana, tensiunea ultimelor zile petrecute in competitie isi spune cuvantul: “Sunt nervi din cauza zilelor care au mai ramas. Asteptam sa treaca si sa plecam odata de aici.”

De ziua celei care i-a dat viata, Adriana i-a oferit mamei sale un cadou impachetat in regrete si dorinte! In urma cu un an, in aceeasi zi aniversara a doamnei Maria, Adriana isi lua adio de la parinti, fara sa stie pentru ce perioada de timp. Concurenta a declarat ca a pasit pragul competitiei fara niciun gand si fara niciun scop, iar faptul ca dupa un an va iesi din casa la bratul sotului pe care l-a visat, spera sa ii stearga mamei sale din amintire toate momentele care au facut-o sa sufere.

Mama Adrianei, mesaj in lacrimi catre fiica ei: “Vino acasa, nimeni nu o sa iti reproseze nimic!” Dupa o emisiune plina de momente grele, Eduard a vrut sa se odihneasca in casa baietilor, insa ideea iubitului ei a scos-o din sarite pe Lavinia, care se simte neglijata. De la o vreme, Lavinia si Eduard trec foarte repede de la tachinari glumete la reprosuri dure!

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *