Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 24 februarie 2016

Video online emisiunea mpfm 5 din 24 februarie 2016Prin ce peripetii au trecut concurentii in a 172-a zi de concurs? Ce discutii au avut pe tema concursului de Dragobete? Aflati mai multe in emisiunea video de astazi, 24.02.2016, de la ora 11:15 si 14:00. Toti indragostitii din tara celebreaza astazi Dragobetele! Baietii din casa Mireasa pentru fiul meu le-au pregatit fetelor iubite coronite ca simbol al iubirii lor. Fetele au intrat in colimatorul nemilos al baietilor! Sunt fetele judecate prea aspru de baieti cu pretentii prea mari?

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 24 februarie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe MPFM blog. Valentina si Aurel formeaza cel mai longeviv cuplu din competitie, iar acum ambii isi doresc sa plece acasa.

De Dragobete, Aurora si Sandel Mihai au cantat la ”Mireasa pentru fiul meu” melodia ”Traieste-ti omule viata”.

Baietii le-au daruit fetelor cate o coronita, ca simbol al iubirii ce le-o poarta.

Intr-un moment de confidente, Florin i-a dezvaluit Loredanei secrete picante din trecutul lui amoros. Loredana, geloasa cand alte fete sunt in preajma lui Florin?

Mama Loredanei: ”Florin se comporta foarte frumos cu fiica mea.”

Momente video din emisiune:

Emilia şi Lavinia şi-au aruncat ameninţări cumplite!

Cel mai longeviv cuplu din competiție: ”Vrem să plecăm acasă!”

Mama Loredanei: ”Florin se comportă foarte frumos cu fiica mea”

sursa: youtube com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

30 comentarii la “Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 24 februarie 2016

  1. Dana B.

    Am gasit un link in care se aude mai bine conversatia dintre Loredana si Florin,s-a infierbantat Loredana https://youtu.be/vnBx6CsuwCI , discutia continua dar nu se mai intelege,cred ca stafful a redus sonorul sa nu putem intelege https://youtu.be/9AY4HjTUZxQ , muzica lenta,danseaza cuplurile vechi https://youtu.be/HxMWE73TAsQ , muzica pt cupluri,cei necuplati nu pot dansa pe o asemenea muzica frumoasa? https://youtu.be/vXGETHaO8uU , sfarsitul petrecerii ,Ciprian si Vladutz se consoleaza reciproc ,intr-un final o invita pe Nicoleta la dans,ce curtenitor e cu ea,tandru,pacat ca fetele din ziua de azi nu apreciaza deloc asta sau poate, din ce in ce mai putine o fac https://youtu.be/AORi_8GyM7E ,

    Reply
  2. Dana B.

    Petrecerea continua se pare,pana si Tudor danseaza , tocmai pe manele,spunea ca nu-i plac! https://youtu.be/xNTpMFqdbHU , https://youtu.be/NX30_yfjOI0 , Lili si Alexandra le danseaza baietilor pe manele https://youtu.be/DhZvH60SRiA ,la cele doua fete se aduga si Lavinia,gaina batrana face miscarea buna si executata corect .Dupa asta se termina petrecerea,oricum a tinut mult,e deja 02.00 noaptea si ringul e plin,asta e bine! https://youtu.be/_9UZbCHfmmE ,

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *