Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 24 mai 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 24 mai 2016Adevarul va iesi la iveala? Denisa se afla in pericol de eliminare! Ce vor decide telespectatorii in privinta ei? Cum s-a descurcat Denisa la cumparaturi? Urmariti video online emisiunea de astazi, marti 24 mai 2016, prima parte de la ora 11:15, iar cea de a doua parte incepand cu ora 14:00. La ceas de seara, s-au purtat discutii importante, insa discutia nocturna dintre Adriana si Natasa a trezit-o pe Lavinia din somn. In miez de noapte, Lavinia si Natasa au declansat razboilul! Intre cele doua concurente au avut loc replici foarte dure.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 24 mai 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Clipul in care Lavinia apare pe podiumul de moda a nascut controverse printre concurentii de la ”Mireasa pentru fiul meu”. Veleitatile de model ale Laviniei au fost contestate de Catalin, Natasa si Denisa.

Natasa a fost foarte afectata de clipele grele prin care a trecut mama ei, Marinela! Din fericire operatia importanta pe care a suferit-o s-a incheiat cu bine!

Nicolae si Emilia sunt in vacanta in Dubai! Cei doi se simt in al noulea cer! Nicolae si Emilia, live din Dubai: “Ne simtim de parca suntem intr-un joc video!”

Ionut: “Cand ies de aici, doua plicuri cu pozele cu fosta mea iubita vor ajunge acasa: unul la ea si unul la tatal ei!”

Ionut: “Sunt dezamagit de mama. Daca vroia sa ma protejeze, mama imi spunea ce se vorbeste despre mine, dar m-a mintit!”

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *