Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 24 martie 2016

Video online emisiunea mpfm 5 din 24 martie 2016Cum se mai gandesc baietii sa-si imparta timpul? Ce cadouri nocturne au inmiresmat competitia aproape de miezul noptii? Aflati astazi, incepand cu ora 11:15 si 14:00! Dupa cumplitul atentat care a avut loc la Bruxelles, emisunea ”Mireasa pentru fiul meu” a intrat in doliu. Mirela Boureanu Vaida: “Sunt clipe extrem de dure!” Pe timpul facultatii, pe langa profesorul cu care a avut o relatie, un alt profesor i-a facut avansuri Adrianei.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 24 martie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe MPFM blog. Valentin: “Prefer sa plang decat sa am reactii violente!”

Catalin si Valentin au avut un schimb dur de replici.

Valentin: “Ma enerveaza si ma supara faptul ca multe persoane de aici stiu cum va decurge viata mea de afara si in special ma refer la Catalin!”

Constantin: “Valentin adreseaza o multime de intrebari, dar refuza sa raspunda la cele care i se pun.”

Iritata de controversele in care Ionut a fost implicat si de afirmatiile acestuia cu privire la relatia lor, Loredana si-a luat iubitul la rost.

Adriana a fost adusa la capatul rabdarii de termenii folositi de Valentin!

Adriana catre Valentin: “Ma iei cu niste cuvinte de mi-ai mancat sufletul de cate ori le spui!”

Dupa aceasta discutie in contradictoriu, cei doi au fost chemati in camera confesiunilor. Acolo, concurentul a afirmat ca Adriana este cea mai buna femeie pe care a intalnit-o si este marca sa inregistrata.

Lavinia a intrat într-un nou scandal cu cei din casa! De data aceasta cei carora le-a declarat razboi sunt Valentin si Adriana! Valentin, catre Lavinia: “Esti un cameleon, o persoana falsa!”

Ramasi singuri pe canapea, Mihaela si Constantin au dat frau liber pasiunii!

Baietii au incercat sa rezolve problema curateniei, insa discordia nu a stat deloc departe! Florin: “Toti baietii comenteaza, dar niciunul nu pune mana la curatenie!”

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *