Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 24 noiembrie 2016

video online emisiunea mpfm 6 din 24 noiembrie 2016Dupa doua luni de dragoste, Valentin si-a inceput ziua alaturi de Carla! Cum s-a simtit concurnetul in sanul familiei? Unde se situeaza Andrada in aceasta situatie? Urmariti emisiunea mireasa pentru fiul meu sezon 6 din 24 noiembrie 2016, de la ora 11:15 si 14:00! Scandal de proportii la “Mireasa pentru fiul meu”. Adriana si Iulia si-au aruncat cuvinte dure dupa o disputa pe masina de spalat. Adriana: “Toti imi sar in cap pentru ca sunt nou venita! Iulia, taci din gura ca sa nu spun eu mai multe!” Acuzatie soc! Adriana a spus ca Iulia a vorbit cu mama ei la telefon in ambulanta, insa aceasta a negat cu vehementa! Adriana: “Iulia a vorbit cu mama ei la telefon in timp ce eram transportate la spital!”

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 24 noiembrie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Iulia a fost prinsa cu minciuna! Georgiana: “Iulia mi-a dezvaluit ca a discutat cu mama ei in ambulanta!” Dorian Popa a intervenit in scandalul dintre Iulia si Adriana: “Adriana are dreptate”

Impartirea tinutelor pentru Gala s-a lasat cu scantei intre fete! Georgiana a criticat-o dur pe Ana-Maria departe de urechile vulcanicei concurente! Georgiana: “Ana-Maria vrea mereu totul!” Tensiunile dintre cuplurile Andrada – Valentin si Georgiana – Cristi s-au amplificat! Verisoara Georgianei: “Andrada a cautat un scandal cu Georgiana pentru ca asa a vazut ca se castiga sustinere!”

Radu, fostul iubit al Andradei, a intervenit telefonic in direct la “Mireasa pentru fiul meu” si a criticat-o dur pe concurenta pentru atitudinea ei din competitie. Radu: “Andrada a venit pentru pomana! Eu nu stau cu mana intinsa, nu stau pe centrul Sibiului! Valentin a fugit de responsabilitati!” Trecutul si prezentul amoros al Andradei si-au declarat razboi.

Radu nu crede in relatia dintre Andrada si Valentin. Fostul concurent si iubit al Andradei este de parere ca Valentin a fugit de responsabilitati, desi trebuia sa fie alaturi de fiica lui acasa si nu departe de ea, in emisiune.

Momente din emisiune:

Scandal monstru la „Mireasă pentru fiul meu”. Adriana: „Iulia, taci din gură ca să nu spun eu mai multe despre tine!”

Adriana susţine că Iulia a vorbit cu mama ei la telefon în ambulanţă, însă aceasta neagă cu vehemenţă!

Dorian Popa a intervenit în scandalul dintre Iulia şi Adriana: „Adriana are dreptate”

Împărţirea ţinutelor pentru gala s-a lăsat cu scântei între fete! Georgiana a criticat-o dur pe Ana-Maria departe de urechile vulcanicei concurente!

Tensiunile dintre cuplurile Andrada – Valentin şi Georgiana – Cristi se amplifică!

Radu, fostul iubit al Andradei, a intervenit telefonic în direct la „Mireasă pentru fiul meu” şi a criticat-o dur pe concurentă pentru atitudinea ei din competiţie.


sursa: youtube com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *