Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 24 noiembrie 2016

video online emisiunea mpfm 6 din 24 noiembrie 2016Dupa doua luni de dragoste, Valentin si-a inceput ziua alaturi de Carla! Cum s-a simtit concurnetul in sanul familiei? Unde se situeaza Andrada in aceasta situatie? Urmariti emisiunea mireasa pentru fiul meu sezon 6 din 24 noiembrie 2016, de la ora 11:15 si 14:00! Scandal de proportii la “Mireasa pentru fiul meu”. Adriana si Iulia si-au aruncat cuvinte dure dupa o disputa pe masina de spalat. Adriana: “Toti imi sar in cap pentru ca sunt nou venita! Iulia, taci din gura ca sa nu spun eu mai multe!” Acuzatie soc! Adriana a spus ca Iulia a vorbit cu mama ei la telefon in ambulanta, insa aceasta a negat cu vehementa! Adriana: “Iulia a vorbit cu mama ei la telefon in timp ce eram transportate la spital!”

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 24 noiembrie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Iulia a fost prinsa cu minciuna! Georgiana: “Iulia mi-a dezvaluit ca a discutat cu mama ei in ambulanta!” Dorian Popa a intervenit in scandalul dintre Iulia si Adriana: “Adriana are dreptate”

Impartirea tinutelor pentru Gala s-a lasat cu scantei intre fete! Georgiana a criticat-o dur pe Ana-Maria departe de urechile vulcanicei concurente! Georgiana: “Ana-Maria vrea mereu totul!” Tensiunile dintre cuplurile Andrada – Valentin si Georgiana – Cristi s-au amplificat! Verisoara Georgianei: “Andrada a cautat un scandal cu Georgiana pentru ca asa a vazut ca se castiga sustinere!”

Radu, fostul iubit al Andradei, a intervenit telefonic in direct la “Mireasa pentru fiul meu” si a criticat-o dur pe concurenta pentru atitudinea ei din competitie. Radu: “Andrada a venit pentru pomana! Eu nu stau cu mana intinsa, nu stau pe centrul Sibiului! Valentin a fugit de responsabilitati!” Trecutul si prezentul amoros al Andradei si-au declarat razboi.

Radu nu crede in relatia dintre Andrada si Valentin. Fostul concurent si iubit al Andradei este de parere ca Valentin a fugit de responsabilitati, desi trebuia sa fie alaturi de fiica lui acasa si nu departe de ea, in emisiune.

Momente din emisiune:

Scandal monstru la „Mireasă pentru fiul meu”. Adriana: „Iulia, taci din gură ca să nu spun eu mai multe despre tine!”

Adriana susţine că Iulia a vorbit cu mama ei la telefon în ambulanţă, însă aceasta neagă cu vehemenţă!

Dorian Popa a intervenit în scandalul dintre Iulia şi Adriana: „Adriana are dreptate”

Împărţirea ţinutelor pentru gala s-a lăsat cu scântei între fete! Georgiana a criticat-o dur pe Ana-Maria departe de urechile vulcanicei concurente!

Tensiunile dintre cuplurile Andrada – Valentin şi Georgiana – Cristi se amplifică!

Radu, fostul iubit al Andradei, a intervenit telefonic în direct la „Mireasă pentru fiul meu” şi a criticat-o dur pe concurentă pentru atitudinea ei din competiţie.


sursa: youtube com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

4 comentarii la “Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 24 noiembrie 2016

 1. Violeta

  Tocmai citesc in rezumatul zilei ca Petru din nou i-a infruntat pe Andrada si Valentin. Bravo, Petrule, saptamana asta si cea viitoare te voi vota! Cata dreptate are Petru atat in privinta Andradei, cat si in privinta lui Valentin! Petru i-a citit bine pe amandoi si ma bucur ca le da masca jos celor doi ipocriti nerusinati de pe locul 1. Iar Andrada prin faptul ca se complace alaturi de un individ precum e acel Valentin, arata cat de multe compromsuri poate face si cum isi bate joc de propria viata, dar si cat de ahtiatta e sa castige acel premiu, nu conteaza cum si in ce fel va castiga banii, important este sa-i ia acasa, doar sa nu mai fie nevoita sa se chinuiasca atata in a-si termina studiile sau a-si gasi un job. Despre Valentin ce sa spun, faptele si limbajul lui vorbesc de la sine, iar daca i-ar fi pasat intr-adevar de copilul lui, acum era afara si avea grija de fetita, nu statea un an intreg s-o calareasca pe Andrada, in timp ce Jessica se topeste de dorul lui afara. Asta e un motiv in plus ca el nu merita sa-i fie parinte acelui copil. Biata Jessica, atata spun.

  Reply
 2. Dara

  Cu tine Toamnă n-am nimic

  Cu tine Toamnă nu am nimic !…
  De-ai fi mai înţelegătoare
  Şi să accepţi măcar un pic
  Că-mi iei atâtea şi mă doare…
  Şi-atunci îţi pun o întrebare:
  Eşti bună doar cum mulţi o zic
  Să faci potecă la hambare ?

  Toamnă ,nu am nimic cu tine,
  Dar nu te vreau întruchipată
  În toate câte îţi convine
  Şi anu-acesta înc-o dată;
  În frunza-n galben colorată,
  Că-n verde ţie nu-ţi stă bine
  Ca-n ruginiul trist pătată !

  Nu am nimic cu tine Toamnă,
  Dar eşti atât de prefăcută
  Şi cum te poţi numi tu doamnă
  Când vii cu-asemenea ţinută
  Din frunze veştede cusută,
  De-un arămiu ce mă îndeamnă
  Să cred că-n suflet eşti tot slută ?

  Eşti rece şi neprimitoare
  Şi împotrivă-ţi mă ridic…
  Habar nu ai ce rău îmi pare
  De tine ca să mă dezic
  Cât simt durerea asta fizic !
  De nu mi-ai da această stare
  Cu tine n-aş avea nimic !

  Daca tot bu vazui nimic azi sa va las o npoezie …

  Reply
 3. ana

  Dara, Violeta, buna dimineata voua !
  Frumoasa poezia ta Dara dar eu iubesc toamna si o vad minunata cu frunzele multicolore si plina de bogatiile holdelor plinde de roade.>>>
  Violeta subscriu comentului tau. Bravo lui Petru ca a indraznit sa-i infrunte pe infatuatii aia doi.>>>
  O zi faina pentru voi si pupici. 🙂
  https://www.youtube.com/watch?v=IhiXkx1xEjg

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *