Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 24 octombrie 2016

video online emisiunea mpfm 6 din 24 octombrie 2016La finalul saptamanii trecute, Ileana si Aurelia au parasit competitia! In pragul primei aniversari, Andrada si Valentin au trecut la fapte. Cum si-au petrecut cei doi prima aniversare de cuplu? Urmariti video online emisiunea MPFM 6 din 24 octombrie 2016, de la ora 11:15 si 14:00! De cand a inceput sezonul 6 Mireasa pentru fiul meu cinci fete (Carmen, Georgiana, Maria, Ana Maria si Iulia) s-au bucurat de atingeri electrizante din partea lui Andrei! In prezent Andrei este cu Iulia, dar cei doi nu si-au anuntat in mod oficial cuplul. Desi a fost parasit de Iulia, Ciprian nu duce lipsa de admiratoare.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 24 octombrie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Un razboi aprig s-a declansat intre Daniel si Marius. Daniel s-a infuriat pe Marius. Cei doi concurenti si-au adresat vorbe grele. Daniel: “Diferenta dintre mine si Marius este ca eu am cei sapte ani de acasa, iar el este pervers!” Marius: “Cand le spui unor persoane adevarul in fata, refuleaza!”

Doamna Daniela, mama lui Daniel: “Marius are ceva cu fiul meu! Nu doar eu am vazut, ci mai multe persoane!” Interventia telefonica a mamei lui Marius in cadrul emisiunii l-a facut pe acesta sa planga in hohote! Ana-Maria si Andrei au fost suspectati ca au incalcat regula 25. Discutii codificate au dat in vileag fapte pe care multi au incercat sa le ascunda!

Inima Georgianei suspina de dorul iubirii, iar Ciprian a pus ochii pe concurenta. Isi caută Ciprian dragostea reala sau vrea doar o simpla alinare pentru a vindeca rana provocata de relatia cu Iulia?

De curand au iesit la lumina cele mai tainice secrete ale Georgianei. Concurenta sustine ca prima ei experienta amoroasa a fost una traumatizanta!

Mama Georgianei a aflat in direct ca fiica ei si-a inceput deja viata amoroasa! Mama Georgianei: “Sunt foarte dezamagita! Vreau sa-ti ceri eliminarea si sa vii acasa. Numai tampenii vorbesti. Fostul iubit al fiicei mele inca are sentimente pentru ea!”

Dupa ce ca era deja suparata pe Ali, Edith a primit o noua lovitura sambata dupa ce iubitul ei a afirmat ca si-ar fi dorit sa o cunoasca mai bine pe Georgiana. Simtind pericolul, parintii lui Edith si matusa lui Ali au luat masuri. Dana Ivan, sustinatoarea lui Ali si a lui Edith a intervenit telefonic.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *