Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 25 aprilie 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 25.04.2016„Lupte” grele intre „gladiatoare”! Unde a fugit cuvertura? Topaiala la ceas de seara! Cine e cel mai tare? Urmariti emisiunea mireasa pentru fiul meu video online de astazi, 25.04.2016, de la ora 11:15 si 14:00! S-au dat lupte grele la Finala Saptamanii trecute pentru doua bilete la mare, insa cele care si-au adjudecat premiul au fost Liliana si Tatiana. Proba clestilor a aprins spiritele intre Mihaela si Constantin.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 aprilie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Desi mama ei a rugat-o sa mai ramana, Denisa isi doreste sa paraseasca competitia cu orice chip.

Concurentii au refuzat sa voteze in unanimitate, iar biletele fara nume pentru Dubai au fost anulate!

Alexandra e ingrijorata ca ea si Florin sunt vanati la fiecare pas de rivali! Alexandra: “In fiecare seara, eu si Florin suntem subiect de barfa in randul fetelor!”

Florin i-a interzis lui Catalin sa o ajute pe Alexandra cu bagajele. Catalin: “Daca sunt bun, sunt interpretat ca am intentii ascunse!”

Evolutia competitiei i-a pus pe concurenti in garda, iar tot felul de supozitii si-au facut aparitia. Natasa: “Va veni o vreme cand concurentii se vor intoarce unul impotriva celuilalt pentru a ramane in casa!”

Desi se iubesc de aproape cinci luni, tensiuni aparute de nu se stie unde macina relatia dintre Nicolae si Emilia. Nemultumirile au luat o turnura periculoasa!

Refuzul Emiliei de a-l saruta l-au facut pe Nicolae sa isi piarda rabdarea. Nicolae catre Emilia, despre refuzul ei de a il saruta: “Ai vrut sa imi arati cine este seful!”

Tensiunile dintre Emilia si Nicolae s-au amplificat: ”Ne merge bine doar cand vrei tu!”

Lavinia despre Emilia si Nicolae: “Sunt dusi cu pluta amandoi!”

Emilia: “Eduard este alcoolic!”

Lavinia: “Emilia adu-ti aminte cand ai cazut pe jos la petrecere de ametita ce erai !”

Cuplul format din Lavinia – Eduard nu ii mai suporta pe Nicolae si Emilia. Conflictul acestora a nascut ample controverse.

Eduard: ”Emilia a fost si inca este marioneta lui Nicolae”

Lavinia: “Cu Emilia si Nicolae nu te poti intelege cu vorba buna!”

Eduard catre Nicolae si Emilia: “Chiar atat de penibili sunteti?”

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *