Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 25 august 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 25 august 2016Ce sfaturi s-au primit cu putine zile inainte de Marea Finala? Concurentii s-au pregatit intens pentru degustarea bucatelor nuptiale. Urmariti video online emisiunea MPFM 5 din 25 august 2016, prima parte de la 10:00 si cea de a doua parte de la 14:00. Adriana si Valentin si-au intalnit astazi sosiile. Valentin si Eduard au gatit micul dejun. Mihaela a prezentat horoscopul zilei de 25 august 2016. Adriana si Valentin sunt cei mai votati concurenti din acest sezon. Ei formează un cuplu de 10 luni in competitia “Mireasă pentru fiul meu”. Declaratie socanta a Adrianei inaintea finalei: “Nu am intrat cu gandul la maritis!”

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 august 2016 ora 10:00 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Armonia a fost alungata de vrajmasie. Desi prezinta imaginea unui cuplu unit, Adriana si Valentin s-au certat la cutite.

In prag de nunta, intre logodnici au aparut mici tensiuni.

Adriana a vrut sa glumeasca, dar lui Valentin nu-i convin astfel de tachinari.

Valentin catre Adriana: “Sunt ambitios si vezi ca pot fi la fel de naspa ca tine!”

Hormonii au luat-o razna pentru Mihaela si Constantin. Hormonii lui Constantin au luat-o razna, insa tonul Mihaelei i-a tinut in frau. In prag de nunta, rabdarea lui Constantin a ajuns la limita.

In urma cu 356 de zile, Valentin debuta in competitie.

In timp ce Valentin viseaza la copii, Adriana este foarte bine ancorata in realitate. Adriana catre Valentin:“Nu este prima oara cand faci din tantar, armasar dupa ce discutia s-a incheiat!”

In urma cu 356 de zile, Mihaela debuta in competitie. Mihaela, la debut: “Nu-mi pasa de trecutul partenerului meu, chiar daca este divortat!” La dans, Mihaela si Constantin se coordoneaza perfect, dar la treburile gospodaresti apar repede scantei.

Mihaela: “La inceput, pe Constantin nu-l deranja nimic, dar acum s-a schimbat foarte mult!” Constantin, asuprit de viitoarea consoarta? In urma cu 356 de zile, Constantin debuta in competitie. Mihaela: “L-am testat pe Constantin, eu nu ma joc cu viata mea! Constantin se uita la mine si stie tot ce imi doresc!”

Concurentii au dat lupte grele la degustarea bucatelor de nunta.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *