Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 25 februarie 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 25 februarie 2016Care sunt cele mai proaspete stiri din competitie. Aflati astazi, 25.02.2016, in emisiunea video online de la ora 11:15 si 14:00. Oare catre cine se indreapta privirile Alexandrei? De ziua Valentinei, toti concurentii au dansat si s-au distrat in casa fetelor. In casa Mireasa pentru fiul meu au avut loc momente tensionate, unde fetele au avut o discutie aprinsa, din cauza faptului ca au vorbit in timpul noptii. Oana: “Nu putem sa dormim din cauza fetelor noi! S-a tipat, au vorbit foarte tare!”

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 februarie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe MPFM blog. De Dragobete, baietii le-au pregatit fetelor niste meniuri delicioase.

Aurel si Valentina, cel mai longeviv cuplu din casa ”Mireasa pentru fiul meu”, au intrat in colimatoriul telespectatorilor: ”Oamenii astia sunt bezmetici rau!”

Dorinta arzatoare a Valentinei si a lui Aurel de a parasi competitia ”Mireasa pentru fiul meu” a nascut suspiciuni in randul telespectatorilor, care i-au suspectat de incalcarea regulii 25.

La indemnul telespectatorilor, dar si pentru a elimina orice dubiu, Valentina a facut testul de sarcina! Rezultatul nu a fost insa o surpriza pentru cel mai longeviv cuplu de la ”Mireasa pentru fiul meu”, caci Valentina poarta de mult timp sterilet.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

23 comentarii la “Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 25 februarie 2016

  1. Dana B.

    Natasa si Marius https://youtu.be/kfrhQzKzYh4 , Natasa,Marius si altii https://youtu.be/s3iWvcJcEOc , de prin casa https://youtu.be/l5Yalon_e9k , concurentii stau in gradina de iarna,stafful a pus iar ceva la cale,cred ca are legatura cu bugetul,cu tigarile https://youtu.be/yRs8SyDgLN4 , Ciprian si Tudor se cearta pt tigari,cred ca stafful i-a pus pe concurenti sa decida ,sa aleaga,s-ar putea sa fie disensiuni intre cei ce fumeaza si cei care nu,i-a pus sa liciteze. Cred ca o sa vedem abia in finala despre ce este vorba! https://youtu.be/AgVbxLilppY ,poate aflam din acest link.Mihaela,Constantin Lavinia,discuta despre conflictul iscat in casa https://youtu.be/kqeFcgpTxqw ,

    Reply
  2. Dana B.

    Baietii au ajuns in casa lui,Ciprian a refuzat sa plece din casa fetelor!Se pare ca Ciprian si dna Verginica au facut scandal mare pt tigari,ca dna Vergi nu poate sta fara!E culmea si cu femeia asta,la 60 de ani,sa faci atata tam-tam mai ceva ca cei tineri!Daca stateau asa prost financiar,ca aveau rate la banci,cum Doamne iarta-ma se indura sa dea atatia bani pe tigari,care nu sunt ieftine!? Sunt multi care mananca prost,ce-o fi ,dar nu fac nici o concesie de la viciu! https://youtu.be/cDqmeBFaKtg , Valentin deranjat de incaltarile lui Tudor din living,trebuie sa vina Adriana pt a sarbatori aniversarea.Se apuca sa faca curatenie,e dezastru in casa https://youtu.be/Zac3Jm3tPpY , discutiile continua pe tema tigarilor https://youtu.be/IDFOITsj7JE

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *