Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 25 februarie 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 25 februarie 2016Care sunt cele mai proaspete stiri din competitie. Aflati astazi, 25.02.2016, in emisiunea video online de la ora 11:15 si 14:00. Oare catre cine se indreapta privirile Alexandrei? De ziua Valentinei, toti concurentii au dansat si s-au distrat in casa fetelor. In casa Mireasa pentru fiul meu au avut loc momente tensionate, unde fetele au avut o discutie aprinsa, din cauza faptului ca au vorbit in timpul noptii. Oana: “Nu putem sa dormim din cauza fetelor noi! S-a tipat, au vorbit foarte tare!”

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 februarie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe MPFM blog. De Dragobete, baietii le-au pregatit fetelor niste meniuri delicioase.

Aurel si Valentina, cel mai longeviv cuplu din casa ”Mireasa pentru fiul meu”, au intrat in colimatoriul telespectatorilor: ”Oamenii astia sunt bezmetici rau!”

Dorinta arzatoare a Valentinei si a lui Aurel de a parasi competitia ”Mireasa pentru fiul meu” a nascut suspiciuni in randul telespectatorilor, care i-au suspectat de incalcarea regulii 25.

La indemnul telespectatorilor, dar si pentru a elimina orice dubiu, Valentina a facut testul de sarcina! Rezultatul nu a fost insa o surpriza pentru cel mai longeviv cuplu de la ”Mireasa pentru fiul meu”, caci Valentina poarta de mult timp sterilet.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *