Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 25 Ianuarie 2016

Video online emisiunea mpfm 5 din 25 ianuarie 2016 Natasa si Florentina au intrat in cursa de eliminare! Desi multi kilometri ii despart, povestea de iubire dintre Emilia si Nicolae MPFM 5 continua! Cand lenjeriile de pat se schimba, temperatura de graba se ridica! Descoperiti mai multe in emisiunea mireasa pentru fiul meu video online de astazi, 25.01.2016, de la ora 11:15 si 14:00. Ieri, doi concurenti MPFM 5 au descoperit casa. Descoperiti ce s-a intamplat! Adriana si Valentin au aniversat astazi trei luni de relatie si o luna de logodna! Nicolae i-a transmis un mesaj de dragoste Emiliei. La finala saptamanii trecute, tatal lui Tudor a trecut pragul competitiei! Acesta a profitat de vizita sa pentru a face ordine in gandurile fiului si ale sotiei sale! Tatal lui Tudor si-a pus sotia si fiul la punct!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 ianuarie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe MPFM blog. Nici nu a ajuns bine in competitie, ca doamna Mioara i-a pus la punct pe Valentina si pe Aurel! Bunica lui Aurel a facut ordine in cuplul celor doi indragostiti. Aceasta le-a oferit cateva sfaturi lui Aurel si Valentinei: „Noi vrem sa faceti nunta aici.”

Aurel: „Daca ar fi sa aleg o alta persoana de care ma simt apropiat, dupa iubita mea, este Nicolae! Daca ii intrebati pe cei din casa daca ma doresc in concurs, jumatate dintre ei ar spune nu!”

Baietii au fost extrem de revoltati de cumparaturile facute de Liliana si Tudor!

Noi afirmatii cutremuratoare despre trecutul Valentinei au ajuns in redactia “Mireasa pentru fiul meu!” prin intermediul unui mesaj! Mara Banica a fost invitata sa participe la emisiune si sa isi exprime opiniile cu privire la dezvaluirile facute.

In urma cu o luna, iubita lui Nicolae a fost nevoita sa revina in Republica Moldova, insa plecarea ei din competitie nu a atenuat scandalurile care o aveau in prim plan. Aurel a acuzat-o pe Emilia de faptul ca ar fi marioneta sustinatorilor.

Emilia a raspuns acuzatiilor, prin intermediul unei interventii prin Skype.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *