Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 25 ianuarie 2017

emisiunea mpfm 6 din 25 ianuarie 2017Cristina, prietena Andreei, a venit cu dasaga plina de sfaturi competitionale! Urmariti emisiunea mpfm sezon 6 din 25 ianuarie 2017, prima parte de la ora 11:15 si partea a doua de la ora 14:00! Laurentiu a facut o marturisire socanta: si-a lovit o fosta iubita! Concurentul a povestit cum fosta iubita l-a amenintat ca se omoara daca o paraseste! Laurentiu: „Fosta iubita a sunat la 112 si a spus ca s-a certat cu mine si am agresat-o! Mi-a spus ca m-a inselat ca sa ma poata uita!”

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 ianuarie 2017 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Dezvaluiri incredibile din trecutul lui Laurentiu! Se teme concurentul ca dramele istoricului sau sentimental se vor repeta alaturi de Alina? De ceva timp Laurentiu si Alina nu se mai tin de mana. Laurentiu este de parere ca Alina vede in el profilul unui fost iubit de-al ei.

Alina: „Din ce l-am cunoscut pe Laurentiu, nu pare o persoana violenta!” Edith, Andrei, Madalina si Cosmin s-au distrat pe cinste la munte! Valentin este suparat pe realizatorii emisiunii. De trei luni a cerut un prosop pentru fata, dar nu a primit.

Andrada si Valentin s-au rafuit aprig! Se simte Andrada controlata de Valentin la fiecare pas?

Pregateste Andreea terenul pentru a pune capat relatiei cu Radu? Concurenta isi doreste sa paraseasca competitia. Verisoara lui Radu: “Daca Andreea vrea sa plece din competitie, Radu sa ramana!”

Avertizata sa nu-i mai permita lui Ionut sa-i umble prin lucruri, Edtih a luat masuri! Concurenta i-a refuzat avansurile lui Ionut. Edith: “Ionut nu comunica deloc, eu ce sa mai cred?” Problemele bugetare au provocat ciocniri aprige intre Andrei si Madalin! Andrei a fost acuzat in lipsa ca strange tigari pentru a i le dona unchiului sau.

Adelina, sora lui Andrei, a dorit sa intervina telefonic. Madalin a atacat-o dur pe sora lui Andrei. Concurentul sustine ca Adelina nu plateste taxi-ul cand coboara pentru ca nu are bani. Mama lui Madalin a luat atitudine, dupa ce sora lui Andrei a facut acuzatii grave la adresa fiul ei.

MPFM 25.01.2017, ora 11:15: Partea 1, Partea 2 si Partea 3

MPFM 25.01.2017, ora 14:00: Partea 1, Partea 2 si Partea 3

Momente din emisiune:

Laurenţiu a recunoscut că şi-a lovit iubita! L-a ameninţat că se omoară dacă o părăseşte!

Drama lui Laurenţiu: „Fosta iubită mi-a spus că m-a înşelat ca să mă poată uita!”

Edith, Andrei, Mădălina şi Cosmin s-au distrat pe cinste la munte!

Verișoara lui Radu: „Dacă Andreea vrea să plece din competiție, Radu să rămână!”

Andrada și Valentin s-au răfuit aprig!

Valentin e gata să se ia la trântă cu competiția!

Problemele bugetare au provocat ciocniri aprige între Andrei și Mădălin!

Edith: „Ionuț nu comunică deloc, eu ce să mai cred?”

sursa: youtube.com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Un comentariu la “Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 25 ianuarie 2017

 1. ioana79

  Buna seara dragele mele,
  Irina,ce faci? cum te simti? ce face ANA? Voi ce faceti,dragelor?
  Lilisor, de ieri seara te astept! Am citit SI printre randuri;mare dreptate ai ,bine ai definit „obsesia” pt anumiti concurenti ! Eu ma declar…invinsa,nu pot intelege aceasta ura pt niste persoane necunoscute,practic,niste copii care nu fac rau nimanui;SElupta si ei cu niste arme „albe” pt ca asa au vazut in alte sezoane ;nu-mi place „stocul” de tigari al lui Andrei,nu-mi place cand sora Alina intervine ,INSA,ma …topesc dupa relatia frateasca pe care o au. Am admirat acest fapt si cand erau amandoi in competitie.Sunt sentimente pe care eu nu le cunosc ; daca asta intra la categoria invidie, afla draga mea ,ma declar invidioasa!
  Nu am inteles bine? Andreea pleaca,Radu ramane? hm.

  Despre „Bravo ai stil”, Bravo ai stil ! Incet,incet ,ma obisnuiesc; astazi mi s-au parut mai ….”definite”;in primele doua zile nu am vazut nimic placut ochiului. Mi-au atras-pozitiv- atentia Paola ,negativ,Alexandra, neplacut Denisa. La…pozitiv s-au adaugat Silvia,Angela, ,Alexandra imi place pt raspunsurile „oferite” Iuliei.Mai sunt cateva care-mi plac,cateva care nu-mi plac,inca nu le retin numele ,iar entuziasmul a scazut EXACT cum a scazut la mpfm.
  Iulia A. este la fel de acra;uneori este si obiectiva ,din pacate o vad numai ACRA! Imi place cum o ignora Maurice.
  Vreau sa vad evolutia Iuliei,sper sa nu gresesc numele,este vorba despre fata care a plans ,cea cu halatul din prima zi.
  Cam atat,te imbratisez!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *