Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 25 mai 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 25 mai 2016Se raceste dragostea dintre Adriana si Valentin dupa sapte luni de iubire? Constantin a dezvaluit detalii cutremuratoare din trecutul familiei sale! Despre ce este vorba? Descoperiti astazi, incepand cu ora 11:15 si 14:00. Cumparaturile au sosit, impartirea produselor s-au facut, insa calculele n-au iesit cum trebuia, iar un val de reprosuri s-a abatut asupra Denisei. Adriana: “Denisa a pierdut bani pe care noi ii aveam de recuperat! Mie nu mi s-a aprobat nicio cerere de aniversare.”

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 mai 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Vizita la psiholog a aprins scantei in cuplul Adriana-Valentin. Desi el ar fi vrut sa fie o vizita de cuplu, Adriana a preferat sa discute separat cu doamna pshiholog.

Afirmatiile fostei lui iubite i-au invrajbit pe Loredana si pe Ionut!

Denisa: “Fosta iubita a lui Ionut nu este o fata ce merita respect! Pentru mine nu ar conta ce a facut iubitul meu in trecut.”

Catalin: “L-am vazut pe Ionut de la inceput agresiv. Cred ca la un moment dat va intelege ceea ce greseste.”

Catalin si Natasa au acuzat-o pe Lavinia ca ascunde informatii periculoase din trecutul ei!

Un email in care se spunea ca Lavinia a fost dama de consumatie in Italia a venit pe adresa redactiei Mireasa pentru fiul meu. Expeditoarea emailului a dorit sa intre in direct pentru o confruntare cu Lavinia.

Concurenta a sustinut ca toate cele afirmate despre ea sunt doar minciuni.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *