Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 25 martie 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 25 martie 2016Reprosuri intre baieti! Cine face curatenie si cine nu? Descoperiti in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu video online de astazi, vineri 25.03.2016. Baietii s-au confruntat din nou cu problema curateniei. Unii concurenti l-au acuzat pe Catalin ca nu participa la programul de curatenie impreuna cu ceilalti. Catalin: “Vasele si tacamurile nu au mai fost spalate, ci au fost aruncate direct la gunoi!” Eduard: “Am gasit un cutit aruncat la gunoi!”

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 martie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe MPFM blog. Loredana nu are o parere prea buna despre Catalin: ”Este lipsit de bun simt. In locul baietilor l-as lasa doar pe el sa faca ordine!”

Tatiana a recunoscut ca este atrasa fizic de unul dintre cameramanii emisiunii. Tatiana: “Imi place de unul dintre cameramani, dar nu sunt indragostita!”

Mama Tatianei a avut o interventie telefonica la ”Mireasa pentru fiul meu” si si-a criticat fiica: “Din cauza afirmatiilor tale, lumea interpreteaza ca esti bolnava psihic!”

Tatiana: “Nu cred ca este atat de grav daca imi place un barbat fizic!”

Psihologul Cristina Zaharia a fost invitatul emisiunii.

La început, Florin promitea ca va duce competitia la bun sfarsit, dar apoi si-a schimbat decizia radical!

Cristina Zaharia catre Florin: “Niciodata nu ti-a trecut prin cap sa iesi insurat din acest concurs!”

Psihologul Cristina Zaharia a sfatuit-o pe Alexandra sa incerce sa fie mai autoritara in relatia cu Florin. Cristina Zaharia, catre Alexandra: “Vorbesti doar atunci cand iti permite Florin!”

Alexandra si Florin, la judecata iubirii! Concurentul sustine ca nu formeaza un cuplu cu Alexandra, dar se comporta ca si cum ar fi împreuna!

Adriana: “Florin nu-si doreste sa plece din concurs, are sanse prea mari la Marele Premiu ca sa faca asta!”

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

14 comentarii la “Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 25 martie 2016

  1. Dana B.

    marius si Tudo,cadouri Adriana si Valentin.Doamne cate flori,marii artisti a-i scenei romanesti nu au parte de asemenea atentii,aprecieri! Spre sfarsitul clipului,nici banda nu a mai rezistat! https://youtu.be/-qBelR2TFKU , mesajele continua, https://youtu.be/lzf_o-Y3GTg , https://youtu.be/NnCA5VELN9E , flori si sfaturi pt Florin,cadou Liliana https://youtu.be/iAPvJI1zRC0 , sfaturi si incurajari pt Liliana ,flori Natasa , https://youtu.be/irQ4hPb6o7s , continuare Natasa , cadou Loredana si Ionut https://youtu.be/C5bqZJy4G7g , sustinatorii Loredanei si ai lui Ionut au trimis atentii pt dna Verginica si dna Luiza,,s-au intors Emilia si Nicolae https://youtu.be/D6_LDvM5EeU , Emilia si Nicolae https://youtu.be/CMM-dhHAK8I , Oana si Cosmin,baietii se pregatesc de plecare https://youtu.be/TxTBudl5q0I , la miezul noptii baietii fac sport sau mananca https://youtu.be/r991ThkKF8g ,din casa baietilor https://youtu.be/YwJ6is1UWRc , https://youtu.be/v9f6FOvXAl0 ,baietii la discutii in gradina https://youtu.be/xsoPWeguXqY , discutii Ciprian si Vladut https://youtu.be/KDVHx0_I-6c , https://youtu.be/JJ8Bq94GSI8

    Reply
  2. Meggie.

    La minutul 21:2i de minute, in convorbirea dintre Florin si fratele lui, Florin spune ca nu se poate indragosti prostesete….fortat…si ca n-are cum sa castige aceasta competitie, iar imediat, la cateva secunde apare pe burtiera, scris cu litere mari: FLORIN, PREA ANCORAT IN VIITORUL MATERIAL PENTRU A TRAI IN PREZENTUL SENTIMENTAL. Doamne pazeste-ma de atata prostie, incompetenta sau manipulare!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *