Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 25 noiembrie 2016

emisiunea mpfm 6 din 25 noiembrie 2016Bebe a intrat in colimatorul Andreei! Ce discutii au purtat Danut si Ana-Maria? Rivalitatile au capatat noi dimensiuni! Decizii au fost luate! Urmariti emisiunea mireasa pentru fiul meu sezon 6 din 25 noiembrie 2016, de la ora 11:15 si 14:00! Concurentii si-au pregatit deja nominalizarile! Iulia, urmatoarea tinta a fetelor? Invoca Madalina problemele de sanatate ale Iuliei pentru a nu-i fi criticate nominalizarile? Soaptele patimase dintre Maria si Petru s-au transformat in declaratiii razboinice! Desi au incercat sa formeze o relatie, Maria si Petru si-au dat seama de curand ca nu se potrivesc si au decis sa o ia pe carari separate. Bebe: “Maria isi doreste o familie, insa Petru nu, si s-a schimbat in rau!”

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 noiembrie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. A “jucat” Petru cartea amorului la doua capete? Madalina l-a parat pe Petru, Mariei, ca a sarutat-o pe gat! Mai multi concurenti au incercat sa demaste caracterul si comportamentul adevarat al concurentului Petru. Cosmin l-a acuzat pe Petru ca a incercat sa-l impinga pe scari, acesta din urma fiind intr-o stare avansata de ebrietate.

Elena, mama lui Cosmin, a sarit la gatul lui Cristi si al lui Petru pentru comportamentul pe care l-au avut la adresa fiului ei! Elena, mama lui Cosmin: “Cristi si Petru nu dau dovada de anii pe care ii au!” Andrada si Valentin i-au declarat razboi lui Petru. ”Ne ataci pentru ca suntem pe locul intai”, i-a reprosat Andrada lui Petru.

Valentin a criticat dur comportamentul lui Petru: ”El si-a pierdut umanitatea cand a trecut pragul competitiei.”

Marius: “Cand Petru are un conflict cu Valentin, ma ataca pe mine!” Ali a iesit la atac impotriva lui Valentin, iar cei doi si-au aruncat replici dure: ”Cine este mai golan, eu, sau Valentin, care a lovit o femeie? Nu as fi denigrat-o niciodata pe mama copilului meu!” Ciocnirile competitionale dintre Ali si Valetin au continuat mai dur ca niciodata. Valentin: ”Ali a luat doar cateva titluri din viata mea, fara a cunoaste de ce s-au intamplat!”

Ali: “Valentin nu ar mai fi Mirele Saptamanii, daca Andrada nu i-ar fi alaturi!” Evolutia Andradei si a lui Valentin a fost analizata extrem de dur de Ali.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *