Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 25 octombrie 2016

video online emisiunea mpfm 6 din 25 octombrie 2016Ce puneau la cale Petru si Ana-Maria in absenta moderatoarei? Mihaela si Mihai au clarificat problema geloziei! Edith si Ali au dat frau liber sentimentelor! Urmariti video online emisiunea mireasa pentru fiul meu sezon 6 din 25 octombrie 2016, de la ora 11:15 si 14:00! In urma unui plan bine ticluit, 4 concurenti din casa Mireasa pentru fiul meu au sarit aseara gardul fara nicio remuscare. Prima care a sarit a fost Ana Maria, urmata de Adelina, Andrei si Iulia. La doar un pas de a-i urma a fost si Daniel impreuna cu mama lui, doamna Daniela, dar si Lorena.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 octombrie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Andrei a trecut pragul competitiei in cautarea iubirii, dar o decizie necugetata i-a anulat efortul, caci el a sarit gardul dupa Ana Maria si Adelina. A recurs Iulia la un gest necugetat pentru a nu-i lasa pe Andrei si Ana Maria singuri?

Georgiana: “Iulia a facut o greseala cand a sarit gardul pentru a-l urma pe Andrei!” Georgiana este de parere ca Iulia va regreta gestul facut.

De curand, Georgiana a dezvaluit secretul primei sale experiente sexuale! Tatal Georgianei a intrat in legatura directa. Acesta a comentat asupra declaratiilor facute de fiica despre relatia ei sentimentala.

Chiar daca mama ei a criticat-o foarte dur, tatal Georgianei a fost foarte intelegator si calm cu fiica lui.

Georgiana a fost profund ranita de cuvintele mamei sale. Mama Georgianei si-a criticat dur fiica pentru dezvaluirile facute despre trecutul ei.

Georgiana: “Imi pare rau ca mi-am dezamagit mama!” Mama concurentei a intrat in legatura telefonica directa pentru a-si incuraja fiica si a-i spune ca regreta ca s-a purtat mai dur cu ea.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *