Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 26 august 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 26 august 2016Viitoarele mirese au avut parte de ultimele probe ale rochiilor. Cum se antreneaza concurentii pentru gala acestui sezon? Pregatirile de nunta si-au pus amprenta asupra mireselor. Urmariti video online emisiunea MPFM 5 din 26 august 2016, de la ora 10:00 si 14:00. Adriana a prezentat horoscopul zilei de 26 august 2016. Ziua cea mare se apropie cu pasi repezi, iar viitoarele mirese au avut parte de ultimele probe ale rochiilor de mireasa! Mihaela, Adriana si Lavinia sunt concurentele care se vor casatori in Marea Finala, iar emotiile ultimelor pregatiri si retusuri si-au spus cuvantul.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 26 august 2016 ora 10:00 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Lavinia si Eduard au repetat pentru ultima oara pasii de dans pentru nunta. Adriana si Valentin au exersat meseria de parinte, dupa ce si-au intalnit mini sosiile.

Psihologul Cristina Zaharia a analizat in detaliu compatibilitatea celor 3 cupluri ramase in competitie.

Paula Chirila a ramas fara cuvinte! Valentin a fost surprins umbland in geanta Mihaelei. Desi concurentul a explicat ca gestul lui nu a fost intentionat, confundand geanta Mihaelei cu cea a Adrianei, acesta a fost luat la rost si i s-au cerut mai multe explicatii. Atat Valentin, cat si Adriana s-au simtit injositi si jigniti de insinuarile materialului prezentat in emisiune.

In urma materialului prezentat, Adriana si Valentin au cerut sa fie lasati sa plece acasa, acuzand productia de prezentarea unor materiale denigratoare la adresa lor, cu scopul precis de a-i discredita in fata telespectatorilor.

Adriana, cu ochii in lacrimi. Valentin: ”Daca deschideti usa acum, plec!”

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *