Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 26 februarie 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 26 februarie 2016Evenimente incredibile au avut loc in competitie! Pana unde au ajuns concurentii? Ce s-a intamplat noaptea trecuta cu Ciprian si mama lui? Aflati mai multe in emisiunea de astazi, vineri 26.02.2016, de la ora 11:15 si 14:00. Marius se afla tot mai aproape de inima Natasei. Intre cei doi este pe cale sa se infiripe ceva frumos. Maria nu-si mai doreste sa ramana in casa Mireasa pentru fiul meu. La intalnirea de 5 minute cu un baiat, Maria l-a asteptat pe Ciprian, care nu si-a facut aparitia. Maria: “Nu am intrat pentru absolut nimeni, nu sunt atrasa de niciun baiat! Am intrat din pura curiozitate!”

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 26 februarie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe MPFM blog. Aseara, in casa Mireasa pentru fiul meu, a fost scandal si amenintari.

Doamna Virginica nu a mai putut suporta lipsa tigarilor si a cafelei si a facut un atac de panica. Ciprian s-a aratat gata sa faca orice pentru a-i indeplini mamei lui dorinta provocata de viciul acut.

Pentru ca Ciprian a refuzat sa plece din casa fetelor, luminile au ramas aprinse toata noaptea in ambele case, iar concurentii nu au reusit sa doarma.

Ciprian si doamna Virginica au fost criticati dur de catre ceilalti concurenti.

Loredana: “Nu trebuie sa stau toata noaptea nedormita pentru ca tu ai un viciu!”

Tudor: “Nu s-a facut atata valva din cauza lipsei mancarii cat s-a facut din cauza unui viciu!”

Liliana: “Ti-ai batut joc de o intreaga casa!”

Cristina Zaharia, psiholog: “Orice fumator isi poate infrana viciul, insa doamna Virginica nu a dorit asta!”

Adriana: “Ciprian s-a razbunat pentru ca mama lui nu a primit ceea ce a cerut!”

Telespectatorii i-au criticat foarte dur pe Ciprian si pe doamna Virginica.

Marius: “Ciprian a fost singurul concurent care ne-a spus sa respectam regulile competitiei!”

De-a lungul competiției, Ciprian a avut o serie de iesiri necontrolate din cauza carora risca descalificarea din competitia ”Mireasa pentru fiul meu”.

Pentru a-si alina viciul concurentii au primit o propunere unica. Au fost pusi in situatia de a licita pentru 2 pachete de tigari, iar licitatia a inceput de la suma de 150 lei.

Ciprian si doamna Virginica au fost sanctionati de Comisia de Decizie. Incepand de luni, cei doi vor primi un buget comun de 150 lei pentru o saptamana si nu vor avea dreptul de a primi flori si cadoruri din partea sustinatorilor.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *